Ha lehetne három kívánságod, amit egy "aranyhal" teljesítene, melyek lennének azok?
-Legyek boldog életem végéig
-Legyen annyi pénzem, amiből kényelmesen megélhetek (habár az első ezt már valamilyen részben tartalmazza)
Nincs harmadik, vagy nem magamnak, kérném, hogy mindenkinek jól menjen a sorsa
Ha a realitásban kell maradni, akkor ezek:
1. Olyan érzésem legyen mindig, mintha heroinoznék.
2. Rengeteg tudásom legyen.
3. Legyen rengeteg pénzem.
Ezek a fő vágyak, amivel a kisebb vágyakat is tudom teljesíteni. Pl. sok tudás -> könnyen fogok tudni olvasni az emberekben, hisz tudom mit miért csinálnak, értek mindent -> Tudom, hogy mi kell annak a lánynak akit én szeretek, és hogyan érhetem el hogy megkapjam őt.
1.Vissza kapni az exem.
2.Meggyógyulni a lelki nyavalyáimból.
3.Jobb anyagi helyzet.
1. Fizesse ki a diákhitelem.
2. Súgja meg Anyukámnak az ötöslottó nyerő számait.
3. Találjon nekem egy értelmes és érdekes témát, amiből megírhatom a szakdolgozatom.
1. Visszamenni az időben és újra élni 14 éves koromtól a dolgokat, kijavítani a hibákat.
2. Irányítsam a gépeket, játékokat, ha azt akarom hogy a kovács ne törje be a +8 fegyveremet akkor tényleg ne törje el :D (kocka vagyok na)
3. Legyen egy füzetem amibe ha beleírok valamit az megtörténik (ha ez nem lehetséges a nincs +10000 kívánság szabály miatt akkor: tudást- fotogfarikus memória, anyanyelvi szintű angol, német, japán nyelvtudással)
- Jogsit
- Forgalmit
- Személyit
1. akaraterő
2. elégedettség
3. értékes emberi kapcsolatok
1, egy normális főnököt;
2, egy barátnőt, akinek bejön a lábfétis téma;
3, harc nélküli életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!