Mitöl véres a fátyol farku aranyhal uszonya?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok segitség. Tegnap még nagyon boldogan uszkált. Tegnap is olyan volt az uszonya. Ma mar szinte csak feküdt. Csak ha etettem akkor pörgött be.2016. nov. 16. 19:29
1/7 anonim válasza:
nem megfelelőek a tartási körülmények, vidd vissza a boltba különben hamarosan el fog pusztulni.
2/7 Salx Narval válasza:
Ha segítség kell akkor adj meg minden információt az akváriumodról , halakról, növényekről, felszerelésről és a takarítással, vízcserékkel kapcsolatos dolgokról, szóval mindenről. Sajnos én is tartási hibákra gyanakszom.
3/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy előfordul, hogy elfoglalt, túl sok a kérdés esetleg, de meg tudod nézni az alábbi weboldalon:
Lehet, hogy kielégítetlen szükséglettel állsz szemben és még mindig nem eteted rendesen, szóval olvasd el a honlapon lévő infókat.
Remélem megoldódik nekem nincs halam, csak mesélték!
4/7 anonim válasza:
a bökkenő, h a kérdező nem tóban tartja... :DDD
de biztos hasznos számára :DDDDD :PPPPP
6/7 A kérdező kommentje:
Mostmár jól érzi magát.semmi baja
2016. nov. 23. 19:35
7/7 anonim válasza:
kamu... dobj róla képet, akkor talán elhiszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!