Ez betegség, vagy?
Figyelt kérdés
Pár éve vettem észre, hogyha mennem kell valahová, mindig kell vécéznem. Buszozást is alig birom ki, volt már olyan hogy rámjött valami pánikszerűség a buszban, hirtelen melegem lett, ideges lettem, stb. még iskolába jártam, minden óra után el kellett mennem vécézni. Itthon semmi gond, akkor megyek amikor kell, de amugy csak akkor vagyok nyugodt ha van a közelben vécé .2016. dec. 8. 19:21
2/6 anonim válasza:
A buszt én se bírom ki, már egy óra után be akarok pisilni :D Szerintem a vibráció tehet róla ("kirázza belőled a busz"), illetve izgulsz, hogy nem tudsz majd elmenni pisilni, de ha izgulsz, akkor jobban kell pisilni, szóval ez egy ördögi kör.
3/6 A kérdező kommentje:
Első ezt nem láttam, második, nem tudom, annyira idegesítő, nem tudom mit kellene tenni?! :D
2016. dec. 8. 19:40
4/6 Clay Morrow válasza:
Gyomorideg miatt. Nincsen szociális fóbiád, megfelelési kényszered, önbizalom hiányod vagy valami ilyesmid?
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyenem.
2016. dec. 8. 19:57
6/6 anonim válasza:
Nálunk a családba mindenki így van ezzel. Ez valami beidegződött para, hogy ne az úton kelljen.
De tovább megyek, ha nekem már nagyon kell, akkor az úton még "hetekig" kibírnám. De amint elkezdek közeledni egy biztos ponthoz (mondjuk otthon), úgy érzem összeszakad velem a világ, és nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!