Mi ez az édesség mánia a közösségi oldalakon? (facebook stb. )
Szóval azt vettem észre (ma is elgondolkoztam rajta utazás közben, mikor lapozgattam a facebook-on)- hogy mik ezek a gelj édességes videók?
Minden ember aláírja posztban, hogy "ide nekem" "de megenném" meg betaggelik egymást a képeken, hogy "xy ugye jövő héten kipróbáljuk?"
Olyan fura nekem, mikor a csapból is az egészséges életmód folyik, vannak emberek akik a való életben is megesznek egy rántott snickers-es nutellás muffint forrócsokival?
Egyik ismerősöm is nutellafüggő saját bevallása szerint és állati mókásnak tartja, hogy lépten nyomon megossza a nutellás óriás édességeket... meg már ott tart a dolog, hogy mivel a kollegái is tudják ezt róla a melóhelyen is ilyet visznek neki poénból.
Nekem ez annyira fura, néhányan tényleg ennyire ráhajtanak a diabéteszre?
Ti mit tapasztaltok?
Szerintem megy csak nagyon rossz irányba ez az édességes mánia?
Hát mert egészségügyi szempontból nézve hosszútávon káros viselkedés, aminek a levét a társadalom többi tagja fogja menni. Ezeket az elhízott cukorbeteg embereket majd kezelni is kell... szerinted az miből lesz megoldva?
Ez is olyan, mint a bagózás kb.
Az egészséges életmód nem lufi. Én sem vagyok divatmajom a chia magos anyja farkát eszik és imádom a szalonnát is. Nekem az egészség azt jelenti, hogy nem betegszem meg tőle. A cukortól bizonyítottan megbetegszel!
Szerintem míg egy vajaskenyér tök jó reggelire, addig vacsira egy gumicokros kit-kat torta már nem ebben a kategóriában van.
Akkor ezek az emberek otthon nem esznek ilyet?
Értem, szerinted ennyi erővel zabáljuk kiskanállal a kristálycukrot, mert ha a sors azt akarja úgyis rákot kapunk... tök logikus...
Az egészséges táplálkozás meg egy nagy szar, mert úgyis mind meghalunk.
Az egészséges étkezés alatt azt értem, hogy csoki helyett megeszünk egy gyümölcsöt inkább, az olajban úszó étkeknél más elkészítési módot alkalmazunk, de a szalonnát kolbászt részemről nem zárja ki semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!