Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez hogy igy reagalok normalis?

Ez hogy igy reagalok normalis?

Figyelt kérdés
ha pl verfertozesrol, pedofilia, allatkinzas, es egyes emberek akik nem ugy viselkednek ahogy nekem tetszik dolgokrol hallok akkora undort es utalatot erzek az emberekkel es magammal(is) szemben hogy legszivesebben ki irtanam az egesz emberi fajt? ez normalis, hogy igy reagalok? sot utalom az emberiseget mert szerintem undoritoak mind. miert van ez? mi ez?

#embergyulolet
2016. dec. 5. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2016. dec. 5. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra a vilag gondjait!
2016. dec. 5. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem normális, de magyarázható.

Nagyjából egyetértenék veled, azzal a különbséggel, hogy magammal kapcsolatban nem érzek utálatot ilyenkor, hiszen nem vagyok ilyen és nem akarom kiirtani az embereket. (...kiirtják azok magukat nélkülem is, miért venném fel ennek a terhét?)

Undorítóvá és félelmetessé alakul a világ, ezért fontos, hogy a saját környezetünkben igyekezzünk csak értékes embereket begyűjteni.

2016. dec. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!