Szomorú vagyok? (nem illik hozzá a kérdőjel, de kötelező)
Már késő, az a helyzet, hogy a nap elején kellett volna nekiállni egy jó kis bulit csapnod... igen, egyedül is remekül el lehet tölteni a születésnapodat, ahelyett, hogy sajnáltatnád magad.
Velem már előfordult ilyen, így jártam el: aznap hanyagoltam mindenféle házimunkát, ezt az időt a hobbijaimnak szenteltem. Este megnéztem a kedvenc filmem a kedvenc piám és a kutyám társaságában, sőt egyedül elmentem étterembe vacsorázni, nyilván a kedvenc kajámat kértem, majd hozzá a kedvenc sütimet desszertnek... és nem, nem ciki egyedül étterembe menni.
De hát most már késő, az egész napos önsajnálatoddal tönkretetted a dolgot... de tudod mit? Vidd véghez azt holnap, amit tanácsoltam(egyéni preferencia szerint kisebb-nagyobb változtatásokkal), mintha akkor lenne a szülinapod. Hidd el, jobban fogod érezni magad!
Ez nem kérdés. Azért nem passzol hozzá a kérdőjel.
Megint egy ilyen ítéltessenetekes , blooááhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!