Képtelen vagyok újra erőre kapni, hogyan tudnék újra lelkiekben is erős, magabiztos lenni?
Évek óta öngyűlőlő vagyok. Dagadt vagyok és szabadidőmben szinte mást sem csinálok, csak sorozatokat nézek, hogy eltereljem a gondolataimat. Mindig félek ismerkedni, beszélgetni, mert úgy érzem, mindenki megvet.
Ha nekiállok edzeni, nagyon rövid idő után feladom, mert már egyáltalán nem hiszek abban, hogy képes lennék lefogyni vagy jobbá tenni magamat. Mindig mindent elhúzok, mindig rosszul csinálok mindent. Annyira elcs####ttnek érzem az életemet, hogy szinte nem is látom semmi értelmét. Mégis állandóan arra gondolok, hogy milyen lenne, ha képes lennék mindent megváltoztatni? Hogyan kezdjek neki, ha már szinte rettegek tőle, hogy megint sikertelen lesz az újabb kísérletem?
Apró dolgokat tűzz ki magad elé célként eleinte, és örülj ha sikerül.
Tudni kell a kis dolgoknak is örülni, a rosszban is a jót látni, és megbecsülni azt ami van.
Továbbá nem kell mások negatív véleményeivel törődni, és merni kell hibázni, mert ha félsz a kudarctól, akkor nem is mersz belevágni semmibe, így pozitív eredményhez sem juthatsz.
Ne akarj görcsösen semmit, de legyél kitartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!