Miért van az, hogy nagyon sok egyetemista egyáltalán nem ott köt ki, ahonnan elindult? És mégis hogyan csinálják?
Figyelt kérdés
Például hogyan lesz olyasvalakiből orvostan-hallgató, aki először egy minimálpontszámos szakra járt, vagy egy gyógypedagógus hogy kerül egy olyan hivatalba, aminek semmi köze nincs a gyógypedagógiához?2016. dec. 2. 20:50
11/11 anonim válasza:
Nekem sem voltak jó eredményeim főiskolán, de az élet teljesen eltér az iskolapéldáktól. Kezdetben nem is tudtam a szakmámban elhelyezkedni, így elvállaltam más munkákat, de a szakmát nem adtam fel, és eljutottam oda, hogy a legutóbbi munkáltatómtól állandó megbízást kaptam a szakmámba vágó feladatokra, és persze itt nem állok le, hanem folytatom az önképzést. Ez többet ér számomra, mint hogyha színjelessel diplomáztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!