A változások számíthatnak ennyit?
A kérdés az kedves kérdező,hogy a mostani vagy a régebbi énedet szereted-e a legjobban.Természetesen most az lesz a válaszod,hogy nyilván a mostanit,de ha belegondolsz: érdemes a társadalom miatt változtatni magadon?Ha te a stréber,rosszhajú srácként (kiemelném CSAK FELTÉTELEZÉS) jól érezted magad,érdemes volt megváltozz?Engedj meg egy példát:
Volt egy nagyon jófej lány osztálytársam.Lányosnak lányos volt,nem volt az a tipikus tini lány akik mostanság vannak.Aztán nyolcadikra teljesen megváltozott.Forrónadrág,10 kiló smink és a mostani lányok (tisztelet a kivételnek) alaptartozéka (szerintem) :flegmaság.Iszonyat flegma lett.Feltételezem azért változott meg,mert látta,hogy ez a menő,így hát ő is mostani lány lett.Pedig mindenki jobban szerette a régi énjét.Barátokat vesztett, és "barátokat" szerzett.Kedves kérdező.Mint írtad sok barátod lett és szebbnél szebb lányokkal ismerkedsz.De gondolj bele: Ha lesz is valami valamelyik lánnyal Ő csak a mostani énedet szeretné.Elvégre csak a mostani éned miatt állt veled szóba.Amikor mondjuk együtt vagytok,és azt mondja "szeretlek" mérlegelj: A stréber rosszhajú srácnak is ezt mondaná aki voltál?
Visszatérve mert már kavartam bele párkapcsolatot (bocs az OFF miatt).
Szerinted azon kívül hogy feltételezed,hogy a társadalom így befogad,magaddal szemben megéri?Én pl soha a büdös életben nem voltam menő,kevés barátom volt mindeki kipécézett magának.De nem változtam meg.Ugyanaz a dagadt kis senki voltam aki most is vagyok.De kit érdekel?Ha jól érzem magam ahogy vagyok akkor senkit se zavarja az a kevés felesleg.Ha te jól érezted magad (jézusom hányszor ismétlem magam?! :D) érdemes volt változtatni?
Jah és a kis hegyibeszéd után a társadalomnak biztos,de az a kevés barátodnak akik eddig veled voltak már nem biztos
Bocsi a hosszú eszmefuttatás miatt! Remélem azért segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!