Lányok! Nálatok hátrány az, ha a srác nagyon pirulós?
Számomra baromi kellemetlen, hogy könnyen vörösödik a fejem.
21/F
3: Szóval nem vagy önálló, nem is akarsz önálló felnőtt lenni és kell melléd egy bébiszitter? Ez a kapcsolatfüggőség.
Két ember társa egymásnak, ami nagyon jó és szinte mindenki igazi társra vágyik, de ez nem egy függőségi kapcsolat, ahol az egyik alárendelt és a másik majd mindent megold helyette.
Akit te keresel azt úgy hívják, hogy szülő.
Nálunk én (a lány) vagyok a pirulós, de kb. bármitől. Elég egy pikírtebb megjegyzés a párom részéről és máris az arcomba szökik a vér. Ő ezen csak mosolyog, én meg pluszban "égek".
Egyébként nem jelentene problémát, te ilyen ember vagy és kész.
3-as, neked pedig okés, hogy fizikailag erősebb és határozott férfire van szükséged (nekem is, pedig önálló vagyok, de jó érzés), de a pirulás nem a bizonytalanság jele.
#3 vagyok
Személyesen kérdezett v általánosságot? Én személyesen bizonytalanság jelének venném, mert korábbi ismereteim alapján ezt jelenti. Soha nem találkoztam még pirulós emberrel, csak mesékből ismerem a jelentését. Ha nem így van hát tévedek, de írtam is h előfeltevések alapján vélekednék, nem gugliznék rá azonnal ha pirulni kezdene, hogy mitől van. Megkérdezni meg pláne nem.
En egy erős nő vagyok, aki a gyengeségei ellenére magabiztosan igyekszik az élet minden területén megfelelni. DE ha olyan szituációba kerülök, ami számomra félelmetes, én szeretném ha a férfi mellettem nem csinálná össze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!