Vajon mennyi idő feldolgozni azt, ha valaki miattam lett öngyilkos? (Pl. : megbántottam valamivel, ami neki sok volt. )
Szerintem nem percekről van szó. Én hosszabb időre gondoltam.
A kérdésben olyan személyről van szó, akit ismertem (persze csak elméletben).
Szerintem azzal az emberrel valami gond lehet, aki perceken belül elfelejti, ha valaki miatta lett öngyilkos.
Nekem kb. egy vállrándításnyi idő lenne, szóval csatlakozom a lepontozott 1-eshez. :DDD
Nézd, én nem szoktam szekálni, gyötörni másokat. Az persze megesik, hogy mérgesen, gorombán, ingerülten szólok valakihez. Vagy olyat mondok, ami egyszerűen nem tetszik neki. Aki ettől öngyilkos lesz, annak hosszú távon esélye sincs életben maradni és ha nem én szólok így hozzá, akkor holnap a sarki közértes, vagy a zsúfolt buszon a másik utas.
Nyilvánvaló, hogy az ő halálát nem én okoznám, hanem az, hogy képtelen túllépni olyan minimális dolgokon, amik egy embert életében ezerszer is érnek.
Attól függ. Az elmebeteg exem folyton az öngyilkosos fenyegetőzéssel zsarolt, ha nem az volt, amit ő akart.
Ha ő kinyírná magát, egyáltalán fel se kéne dolgoznom, mert nem viselne meg semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!