Mit érez az a férfi aki elhadja, illetve nem fogadja el a saját gyerekét?
Először is hagyja,nem hadja.
Másodszor pedig nem lehet tudni az előzményeket,hogy mi zajlott le köztetek,így nem lehet átlátni a dolgot,és választ adni.
Gondolom azt várod,hogy mindenki elkezdje különböző szidalmazó jelzőkkel illetni a leendő apát.
Én csak azért írtam le ezt,mert nekem is van egy régi sztorim,és nem tartom magam olyan nagy szenyónak.
47 F
a ferfi fejeben az zajlik vszinuleg, hogy nem akar apukava valni, nem akar kotelezettseget, stbt. nem akar tartasdijat sem fizetni, blabla.....
az o dolga is a vedekezes, de amikor mondjuk megis gyerek lesz es az anyuka egyaltalan nem akar hallani az abortuszrol, akkor vajon az anyuka mit gondol?
Első vagyok.
Miért pontoztatok le? 😁
Én fölpontoztalak. Az én apámat is megkérdeztem kisgyerekként. Akkor azt mondta, amire emlékszem, hogy ő nem családcentrikus. Gondoltam, ez egy természetes jelenség lehet a világban, és hagytam, hogy anyám fölneveljen, és soha nem értettem az apa-funkciót az életben.
Azért újra megkérdezném apámat így, 36 évesen, hogy az ő értelmezésében mit jelent a családcentrikusság fogalma, egyáltalán hogy meri ezt a szóösszetételt a szájára venni, talán még ezt a kérdést is megmutatnám neki. De idén 10 éve pont, hogy meghalt, úgyhogy ez (egyelőre) titok marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!