Vannak itt az oldalon olyan emberek, akik tipikus ingyenélő naplopók, élősködők, mint én?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de azért csinálom, mert undorodom az emberektől, a tömegtől, viszolygok attól, hogy belekerüljek a mókuskerékbe. Régen sokat bántottak, ezért szociális fóbiás lettem. Magamat is utálom.2016. nov. 29. 17:11
11/15 A kérdező kommentje:
Nem támogatok én senkit, nem is akarok. Csak magamat a föld alá.
2016. nov. 29. 18:54
12/15 A kérdező kommentje:
És nem vagyok rá büszke.
2016. nov. 29. 18:55
13/15 Clay Morrow válasza:
Én is ilyen vagyok, bár még egy szűk félévig folytathatom ezt az életvitelemet.. Kíváncsi vagyok mi lesz egy-két, illetve 5 év múlva..
14/15 anonim válasza:
Láttál már huszonéves lányokat/fiúkat mérhetetlenül drága cuccokban vagy luxusautóval?
Nos, 99%-ban van valami szerencsétlen idióta, aki egy kis punciért cserébe a belét kidolgozza (egy apuka, akitől anyuka elvárja, hogy a gyereket pénzelje vagy egy "pasi" aki Németben robotol meg éppen ahol...).
Te ezeknél jobb vagy, legalább nem élsz nagylábon. gondolom.
15/15 anonim válasza:
Miért nem segítesz élőben valakinek? Persze olyannak, aki megérdemli. Neked is van valamiféle testi-szervi betegséged? Vagy legalább itt a gyakorikérdéseken. Vagy itt legalább szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!