Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt az oldalon olyan...

Vannak itt az oldalon olyan emberek, akik tipikus ingyenélő naplopók, élősködők, mint én?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de azért csinálom, mert undorodom az emberektől, a tömegtől, viszolygok attól, hogy belekerüljek a mókuskerékbe. Régen sokat bántottak, ezért szociális fóbiás lettem. Magamat is utálom.
2016. nov. 29. 17:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem támogatok én senkit, nem is akarok. Csak magamat a föld alá.
2016. nov. 29. 18:54
 12/15 A kérdező kommentje:
És nem vagyok rá büszke.
2016. nov. 29. 18:55
 13/15 Clay Morrow ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, bár még egy szűk félévig folytathatom ezt az életvitelemet.. Kíváncsi vagyok mi lesz egy-két, illetve 5 év múlva..
2016. nov. 29. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Láttál már huszonéves lányokat/fiúkat mérhetetlenül drága cuccokban vagy luxusautóval?

Nos, 99%-ban van valami szerencsétlen idióta, aki egy kis punciért cserébe a belét kidolgozza (egy apuka, akitől anyuka elvárja, hogy a gyereket pénzelje vagy egy "pasi" aki Németben robotol meg éppen ahol...).

Te ezeknél jobb vagy, legalább nem élsz nagylábon. gondolom.

2016. nov. 29. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért nem segítesz élőben valakinek? Persze olyannak, aki megérdemli. Neked is van valamiféle testi-szervi betegséged? Vagy legalább itt a gyakorikérdéseken. Vagy itt legalább szoktál?
2016. nov. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!