Vannak itt az oldalon olyan emberek, akik tipikus ingyenélő naplopók, élősködők, mint én?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de azért csinálom, mert undorodom az emberektől, a tömegtől, viszolygok attól, hogy belekerüljek a mókuskerékbe. Régen sokat bántottak, ezért szociális fóbiás lettem. Magamat is utálom.2016. nov. 29. 17:11
1/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem érzem magam szarnak emiatt, egyrészt azért mert átmeneti, másrészt nem olyan az értékrendem, mint mindenkinek.
2/15 anonim válasza:
Hidd el, ki lehet ebből szabadulni :)
Sok sikert hozzá, remélem megszereted magadat!
4/15 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok, ha lehet.
2016. nov. 29. 17:34
5/15 A kérdező kommentje:
Mint az 1-es.
2016. nov. 29. 17:35
6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg miért kéne ,,kiszabadulnom" abból, hogy nem akarom azt, hogy minden egyes napom ugyanolyan legyen?
2016. nov. 29. 17:47
7/15 anonim válasza:
Sajnos egyre nagyobb divat eletkeptelennek lenni es otthon logatni a labad. Bar en a szulokre sem lennek buszke ha ezt csak ugy hagyjak.
Ja es kepzeld, engem is szivattak boven, megsen a sarokba bujast valasztottam hanem a szoritobol valo kitorest.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem a ,,divat" miatt csinálom, viszont divat ledivatozni mindent. Amúgy meg rohadtul nem érdekel a mártírkodásod.
2016. nov. 29. 17:55
9/15 anonim válasza:
Tehát az életképtelenség ha valaki otthon ül? Szerintem sokkal több életképtelen ember van a világban, mint néhány otthon ülő antiszociális gyerek. Sokaknak fogalmuk sincs arról, hogy mennyire életképtelenek. Én beláttam hogy az vagyok, és így képes leszek felülemelkedni ezen. Nem az a fontos hol vagy, hanem hogy honnan hová jutsz.
10/15 anonim válasza:
Ingyenélő naplopó csak addig lehetsz amíg anyád eltart. Ha nem így lesz éhenhalsz. Én mem lennék annyira büszke arra hogy életerős emberként a szüleim tartanak el. Szerinted másnak van kedve dolgozni? Inkább neked kellene a szüleidet támogatni és nem fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!