Hogy és hol lehetne rászoruló családokat/embereket támogatni? Többi lent
Keress egy neked szimpatikus rászoruló családot, vagy gyereket és támogasd, így biztos, hogy ők kapják meg!
Megteheted névtelenül is, postai úton, ha nem vársz hálálkodást.
Szerintem ismerősökön keresztül a legegyszerűbb és a legcélravezetőbb. Én is elég, ha szétnézek magam körül, és máris, a rokonságban is, azu ismerősök között is találok néhány rászoruló embert, családot.
Relatíve és objektíve rászorulóakat is.
Ráadásul a relatíve rászorulókkal, az "éldegélőkkel" semmilyen segélyszervezet sem foglalkozik - értem itt a kisnyugdíjasokat, kiskeresetű családokat. Ők senkitől semmit nem várhatnak, boldoguljanak, ahogy tudnak.
3. válaszoló pont rátapintottáál a lényegre én pont ilyeneket támogatnék vagy segitenék akikkel nem foglalkoznak .
ismerős körben sajnos nem tudom elajéndékozni , mert ők nem értékelik és pont ők vannak felháborodva hogy miaz hogy én használt dolgokat adnék vagy élelmiszert . inkább oda szeretném eljuttatni ezeket ahol tényleg szükség lenne rá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!