1/10 anonim válasza:
Nem. Pénteken gyakorlatilag sosem vásárolok, mindig hétvégén megyünk be a városba, mert akkor érünk rá.
Az elektronikai cikkeket amúgyis már pár héte begyűjtöttük, már nagyon kellettek.
2/10 anonim válasza:
Playboy elofizetest a neten. 60%-al volt leutve az ara.
3/10 anonim válasza:
Igen, egy Playstation 4 Slim 1 Terrabyteos gépet 79-ért ingyen kiszállítással. Szerintem viszonylag korrekt ajánlat volt.
5/10 anonim válasza:
nem ,ezt a lehetőséget meghagyom a frájereknek.
6/10 anonim válasza:
Nem. Amit igazán érdemes lett volna venni a saját igényeim szerint az nem volt leárazva (laptop). Majd karácsony előtt közvetlenül, vagy utána talán.
7/10 anonim válasza:
Vásároltam egy fejhallgatót, de nem a black friday miatt. A vezeték már a végét járta, pár héttel később akartam venni, de ma adta meg magát.
8/10 anonim válasza:
Igen egy telefont a gyereknek szuper ára volt tescoban.
9/10 anonim válasza:
Nem. Illetve igen, de nem a black friday miatt, nem is volt akciós.
10/10 anonim válasza:
Karácsonyi ajándékokat, szülinapi ajándékot, headsetet, 20ezres powerbankot. Ezeket egyébként is venni akartam.
Amit a leárazás miatt vettem: mosószer, majdnem féláron, öblítő, kedvező áron.
Tehát öt ajándék, majd' egy évre való mosószer, plusz a többi, 27ezerért...sztem egész jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!