Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok vele így?

Csak én vagyok vele így?

Figyelt kérdés

Van egy YouTube-os csaj Jess Greenberg (Jessgreenberg1). Az a nő szégyen... komolyan az a nő csak két nagy mell! Ráadásul nem is különleges (2 év gyakorlás után simán megy bárkinek) átlagosan énekel.. stb. De ez nem a legrosszab. Felrak egy videót amiben egy Metallica számot ami METÁL eldalolászik.. komolyan szégyent hoz a metálra.. és facebookon minden pasi csorgatja a nyálát utána hogy "jajj de tehetséééééééges jaaaajjjj" de ha nem lenne az egész nő két mell akkor meg mindeki utálná..

Nem vagyok féltékeny.. nem akarom hogy a mellem miatt szeressen akárki..

A ki a fa.szom az?? Féle kérdéseket mellőzzétek

#mell #nő #prostituált #tehetség #Jess greenberg #szegény gitár.. :(
2016. nov. 22. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a gamer streamer csajokkal. Kirakják a csöcsöket... és játszanak.

A sok kövér, elfekvéses, pörsenéses geek Cartman meg dugattyú ütemben recskázik miközben a csaj LOLozik.

Miért baj ez? Baromi jól lehet keresni vele, sokkal jobban mint egy lepukkant csehóban pengetnél. És még f...szt se kell szopnod :D

2016. nov. 23. 19:02
 22/26 anonim ***** válasza:
Bizony...ráadásul még reklámozod is.:-) Itt láttam először a csaj nevét, és rákerestem. Nagyon szép lány, gyenge gitártudással és egész jó hanggal. Pont az a fajta produkció, ami bejön az ásóbot-szintű pasiknak, jól keres vele, és csak félig kell kitennie a cickóit érte. Ha nem tetszik, nem kell nézni és kész. Eggyel növeltem a megtekintései számát, a te kérdésed hatására, remélem, örülsz.:D
2016. nov. 23. 19:08
 23/26 anonim ***** válasza:
Azért ő egy kiemelkedően jó csaj, és annyira nem énekel rosszul. Sőt, némelyiket egész jól előadja, bár közel se láttam tőle az összes videót. De hiába tagadod, látszik, hogy baromira irigy vagy rá, amiért ilyen dögös, ilyen jó melle van.
2016. nov. 23. 19:08
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja de mit vártok? A csajok olyan eszméletlen irigyek egymásra, hogy kikaparnák egymás szemét kb.

Fújjj feljött múltkor lakótársamhoz pár barátnője, bekú..rtak, és kimutatták a foguk fehérjét. Basszus, úgy beszélték a "barátnőikről", mint a kutyákról... és ez nagyon jellemző rájuk, még az értelmes egyetemista csajokra is.

...és a leggyomorforgatóbb az az, hogy tagadják.

Mi férfiak szerencsére nem vagyunk ilyen irigy szarok :D

2016. nov. 23. 21:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Nő vagyok...:-) de sajnos, van igazság abban, amit írsz, uttsó.

22-es

2016. nov. 23. 21:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Okádék a csaj!!!!

36F

2016. nov. 23. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!