Csak én vagyok vele így?
Van egy YouTube-os csaj Jess Greenberg (Jessgreenberg1). Az a nő szégyen... komolyan az a nő csak két nagy mell! Ráadásul nem is különleges (2 év gyakorlás után simán megy bárkinek) átlagosan énekel.. stb. De ez nem a legrosszab. Felrak egy videót amiben egy Metallica számot ami METÁL eldalolászik.. komolyan szégyent hoz a metálra.. és facebookon minden pasi csorgatja a nyálát utána hogy "jajj de tehetséééééééges jaaaajjjj" de ha nem lenne az egész nő két mell akkor meg mindeki utálná..
Nem vagyok féltékeny.. nem akarom hogy a mellem miatt szeressen akárki..
A ki a fa.szom az?? Féle kérdéseket mellőzzétek
Ugyan ez a gamer streamer csajokkal. Kirakják a csöcsöket... és játszanak.
A sok kövér, elfekvéses, pörsenéses geek Cartman meg dugattyú ütemben recskázik miközben a csaj LOLozik.
Miért baj ez? Baromi jól lehet keresni vele, sokkal jobban mint egy lepukkant csehóban pengetnél. És még f...szt se kell szopnod :D
Ja de mit vártok? A csajok olyan eszméletlen irigyek egymásra, hogy kikaparnák egymás szemét kb.
Fújjj feljött múltkor lakótársamhoz pár barátnője, bekú..rtak, és kimutatták a foguk fehérjét. Basszus, úgy beszélték a "barátnőikről", mint a kutyákról... és ez nagyon jellemző rájuk, még az értelmes egyetemista csajokra is.
...és a leggyomorforgatóbb az az, hogy tagadják.
Mi férfiak szerencsére nem vagyunk ilyen irigy szarok :D
Nő vagyok...:-) de sajnos, van igazság abban, amit írsz, uttsó.
22-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!