Csak én vagyok vele így?
Van egy YouTube-os csaj Jess Greenberg (Jessgreenberg1). Az a nő szégyen... komolyan az a nő csak két nagy mell! Ráadásul nem is különleges (2 év gyakorlás után simán megy bárkinek) átlagosan énekel.. stb. De ez nem a legrosszab. Felrak egy videót amiben egy Metallica számot ami METÁL eldalolászik.. komolyan szégyent hoz a metálra.. és facebookon minden pasi csorgatja a nyálát utána hogy "jajj de tehetséééééééges jaaaajjjj" de ha nem lenne az egész nő két mell akkor meg mindeki utálná..
Nem vagyok féltékeny.. nem akarom hogy a mellem miatt szeressen akárki..
A ki a fa.szom az?? Féle kérdéseket mellőzzétek
Nem, van még rajtad kívül is néhány irigy, tehetségtelen, t..szatlan deszka, aki így van vele.
Örülök, hogy segíthettem. Jó éjt!:-)
Tényleg irigy vagy, még ha nem is vallod be magadnak. Ha nem lennél az, nem érdekelne ennyire a dolog és nem ismételgetnéd, hogy nem vagy az.
A csaj tök jól néz ki, a hangja tök átlagos. És? Persze, hogy csorgatják a nyálukat rá a pasik. Szerintem is jól néz ki. És? A csajok is csorgatják a nyálukat, amikor a sorozatgyártott bandák nyomják a sorozatgyártott zenéket. Gondolom neked is bejön pár énekes, akik nem kiemelkedőek, de jól néznek ki.
Hát úgylátszik 8 emberből 8 analfabéta kö.csög akik mindent jobban tudnak...
Amugy 5 éve gitározom és ezért mondom hogy 2 év és ugyan ott vagy mint a csaj
Ja és mondjátok meg mert ti jobban tudjátok:
A metallica tehetségtelen? És a slipknot?
Na rákerestem a nőre. Nem csak a melle nagy, hanem jó az alakja, az arca is szép lehet sokaknak (nekem nem jön be a széles álla, de tény, hogy a szája és a macskaszemei is szépek). Hangra nem nagy szám. Miért hozna szégyent a metálra? Maximum magára tud. Ha valaki a egy metál számot szarul énekel, nem a szám, vagy a zenei stílus a hülye.
Amúgy semmi extra a nő, otthonra nem kéne. Kicsit egyszerűbb férfiak meg had rajongjanak érte.
Nem értem miért kell vele foglalkozni. Lapozzunk.
33F
#16 A megveszekedett, félszemű, lőtéri sánta kutyát és bolháját sem érdekli, hogy a Metallica és a Slipknot mennyire tehetséges, illetve hogy ki énekelgeti a YoutTube csatornáján a számaikat. Csak te túráztatod magad rajta, teljesen feleslegesen :D
Szereted a számaikat? Hallgasd őket. Nem szereted Jess Greenberg-et? Ne hallgasd többet. Egyszerű.
28F vagyok.
Dögös punci, nagy csöcsök, zene, lézervágóval szegett segg... mi kell még?
Baromi okos a csaj, összekötötte a kellemest a hasznossal. Felmérté a piacot, és bejött neki. Ez egy biznisz. 1M viewenként kapnak 5000$-t youtube-tól.
Szóval kislányom, miért nem te találsz ki valami kiemelkedő jutub csatornát? Mert giráron prüntyögő basic csajokból 168495 csatorna van. Fullos gitározó bigékből már kevesebb.
Naiv irigy féltékeny kislány vagy, rájöhettél volna ennyi idősen már, hogy mit jelent a showbiznisz... zenész élet, k...rva élet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!