Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én szeretnék téli álmot...

Csak én szeretnék téli álmot aludni?

Figyelt kérdés

Már most érzem, hogy teljesen kezdenek lemerülni a nyáron feltöltött tartalékaim. Állandóan álmos vagyok, fáj a fejem a váltakozó frontok és az eső miatt, kedvetlen vagyok, kimozdulni sincs kedvem a sötétben. Legszívesebben lefeküdnék aludni, és csak március végén ébrednék fel újra.

Ugye nem vagyok egyedül ezzel? Ti nem szeretnétek téli álmot aludni?

2016. nov. 20. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a telet, de három napja nem aludtam, hő most jól jönne egy téli álom.
2016. nov. 20. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig nyári álmot akartam. Májusban elalszom, szeptember végén felkelek, és minden szép és jó.
2016. nov. 20. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sajnos én is így vagyok. :/ Én egyebként is hajlamos vagyok a szorongásra. Télen ez felerősödik és sokszor már kilátástalannak tűnik a helyzet. Ráadásul idén még tavasszal is rosszidő volt. Én is szívesen aludnék téli álmot úgy októbertől májusig :D
2016. nov. 20. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Én nem értem az embereket akik nem szeretnek egy évszakot. Mindegyiknek meg vannak a szépségei. Nyáron dolgozni kell télen meg örülni a hónak és az ünnepeknek. Szóval én nem vagyok úgy...
2016. nov. 20. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Néha az évszak ocsmányságai túlmutatnak a szépségein. Pl. én utálok nyáron izzadni, utálom, hogy nincs frissítő, hűvös levegő, hogy nem vehetek fel normális ruhákat, csak lengéket, hogy nem hordhatok karórát, mert attól is melegem van, hogy ha 10 percet kinn vagyok a napon, már egész nap fáj a fejem, a tűző napon meg hunyorgok napszemüvegben is. A légkondi kellemes, de ha előtte megizzadtál, nem szárít meg, a ventilátortól meg idén is 2x kaptam arcüreggyulladást. Aludni nem tudok, egész nap nyűgös vagyok, mindenhova csapzottan, kipirulva érkezek. Nem lehet egy kellemes sétára elmenni, mert agyhalál.
2016. nov. 20. 20:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Én pont a téllel vagyok úgy, hogy létezni is alig bírok. A legrosszabbak az állandóan változó frontok és az eső, ami miatt fáj a fejem, néha erős migrénem is van. Csinos ruháról nem is álmodok, ha 6 pulcsit veszek fel, akkor is fázom, és hiába szedem a sok multivitamint, mégis mindig sikerül megfáznom vagy összeszednem valami hülye vírust. Mikor reggel elmegyek melóba sötét van, mikor hazajövök sötét van, természetes fényt maximum heti 2 nap látok, ez is eléggé megvisel. A nyarat viszont én imádom, a 40 fokot is jól viselem. Ebből is látszik, tényleg minden ember más. :)
2016. nov. 20. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!