Soha semmi esélyem se volt és nem is lesz hogy modell
legyek? Tökmindegy milyen színvonalon.20/L (Kivéve
vetkőzés)
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 172cm magas 52 kg, viszonylag hosszú végtagjaim, keskeny csípőm van. Tehát homokóra alak. Ha rendesen sportolnék kb. olyan lehetne mint Adriana Lima-nak vagy bármelyik Victoria Secret csajnak, és ezt nem nagypofájúságból, tényleg így van. Az arcommal sincs különösebb probléma azt leszámítva, hogy az alsó állkapcsom nem olyan jellegzetes és erőteljes mint a híres modelleknek és nem tökéletesen szimmetrikus az arcom, az orrom egy kicsit nagy de nem szabálytalan és asszimetrikus. A szemem zöldesbarna, a hajam középbarna, enyhén ki lett világosítva tincsekben, de nem természetellenes. A szemöldökömet nem szedem már hónapok óta és szinte már majdnem vissza van nőve eredeti állapotra, 1-2 szálat ha kiszedek néha alulról. A bőröm régen elég ronda volt, tele volt pattanással a homlokom, de már elmúltak és nincs semmi gáz, nem maradt heges. Akit érdekel küldök privátban képet. Perverzek, visszaélők kíméljenek, mert ez komoly kérdés. Köszönöm.
Jöhet nekem is kép. Valami oknál fogva kíváncsi vagyok hogy hogy nézhetsz ki. :'D
2016. nov. 15. 21:53
22/24 anonim válasza:
"Tehát aki nem tanul és nem dolgozik, nem hajt mint az állat az egy nulla?"
Természetesen nem nulla. De nem is modell. Kegyetlen meló: hatalmas fokú alkalmazkodókészséges és alázatot igényel. (Látom én a szépségét is, de szerintem qrvára kimeríti biorobot fogalmát.) De ezt nyilván ezt te is tudod, mert alaposan utánanéztél Adriana Lima-nak vagy bármelyik Victoria's Secret csaj életének.
Ha "tökmindegy milyen színvonalon" akarsz modellkedni, nem nagy cucc megszervezni, hogy egy kisvárosi strandon tipegjél fürdőruha bemutatón vagy hogy egy lelkes hobbifotós középszar képeket készítsen rólad.
Ha ennél többet akarsz, akkor el kéne zarándokolnod egy-két modellügynökséghez és őket kellene megkérdezned. A legrosszabb, ami történhet az, hogy elhajtanak, nem?
2016. nov. 15. 22:07
23/24 anonim válasza:
Ha valóban olyan jó alakod van és valóban jellegzetes az arcod, akkor simán lehetsz modell. Bár kicsit túlzónak érzem a jellemzésed. Jöhet kép, hogy tényleg annyira rendben van e minden.
2016. nov. 15. 22:24
24/24 anonim válasza:
Bar mar irtam hogy johet kep, valamilyen oknal fogva nem jott. Pedig fontos lenne...a kerdesed kep nelkul nem er semmit. 20 eves vagy, na most...nekem 13 evesen azt mondtak hogy korabban is kezdhettem volna, na most te? Azt is irtad hany cm vagy. Ez is keves. Legalabb 174 cm kell lenned, bar lehet hogy ugy vagy vele hogy hulye ket cm mit szamit...sokat. Ezert kellene kep, hogy legalabb csak lassam hogy nezel ki es hogy viheted e valamennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!