Soha semmi esélyem se volt és nem is lesz hogy modell
legyek? Tökmindegy milyen színvonalon.20/L (Kivéve
vetkőzés)
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 172cm magas 52 kg, viszonylag hosszú végtagjaim, keskeny csípőm van. Tehát homokóra alak. Ha rendesen sportolnék kb. olyan lehetne mint Adriana Lima-nak vagy bármelyik Victoria Secret csajnak, és ezt nem nagypofájúságból, tényleg így van. Az arcommal sincs különösebb probléma azt leszámítva, hogy az alsó állkapcsom nem olyan jellegzetes és erőteljes mint a híres modelleknek és nem tökéletesen szimmetrikus az arcom, az orrom egy kicsit nagy de nem szabálytalan és asszimetrikus. A szemem zöldesbarna, a hajam középbarna, enyhén ki lett világosítva tincsekben, de nem természetellenes. A szemöldökömet nem szedem már hónapok óta és szinte már majdnem vissza van nőve eredeti állapotra, 1-2 szálat ha kiszedek néha alulról. A bőröm régen elég ronda volt, tele volt pattanással a homlokom, de már elmúltak és nincs semmi gáz, nem maradt heges. Akit érdekel küldök privátban képet. Perverzek, visszaélők kíméljenek, mert ez komoly kérdés. Köszönöm.
Ha nem küldesz képet, akkor hogyan kéne véleményt mondani arról, hogy van-e esélyed?
2016. nov. 15. 18:12
12/24 anonim válasza:
#8: Hát mondjuk úgy, hogy okos vagyok, szorgalmas és kitartó. Tudom, ezek számodra ismeretlen tulajdonságok, amiről itt most meg is bizonyosodtunk, de attól még vannak, akik rendelkeznek velük.
2016. nov. 15. 18:38
13/24 anonim válasza:
Egy újabb önjelölt ""modell"" akarok lenni kérdés. :-)
Kedves kérdező! Ilyen egyszerű lenne hogy bármelyik szép/átlagos lányból hires gazdag modell lehet.Akkor világ majdnem összes lány/nő modellkedésből élne. :-)
2016. nov. 15. 18:51
14/24 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk úgy, hogy okos vagyok, szorgalmas és kitartó.
"Okos vagyok"
Itt már elbukott a dolog. Aki valóban okos az nem igen szokta hangoztatni, és alábecsüli magát mert tisztában van vele hogy valójában semmit se tud. Kihez képest vagy okos drága? Fekete Pákóhoz meg Kiszel Tüncikéhez képest? Vagy a szomszéd Rozi nénihez képest? Vagy a lányhoz képest aki csak feltett ide egy szánalmas kérdést, mert néha el akarja hinni magáról hogy lehetne belőle modell? Gyűlölöm a fajtádat. A semmire ítélkezel hogy magadat magaslatokra emelhesd.
2016. nov. 15. 19:01
15/24 A kérdező kommentje:
Épp pont leszarom hogy szorgalmas és kitartó vagy. Én az embert nem abban mérem, hogy mennyire jó biorobotnak.
2016. nov. 15. 19:02
16/24 anonim válasza:
Nem hangoztatom, te kérdezted, ha nem is közvetlenül ezt.
"Én az embert nem abban mérem, hogy mennyire jó biorobotnak."
Aha, tehát neked ezek a tulajdonságok biorobotnak számítanak. De a modellek, váó, ők nem, ők csodálatos emberek, majd mindjárt térdre is borulok.
2016. nov. 15. 19:09
17/24 A kérdező kommentje:
Tehát aki nem tanul és nem dolgozik, nem hajt mint az állat az egy nulla? Aki csak úgy simán megszületik és csak úgy van, de nem tesz le semmit az asztalra az egy nulla? Tehát az ember nem érték, csak teremthet értéket. Tehát a szeretet feltételhez kötött. Tehát az élet küzdelem.
2016. nov. 15. 19:12
18/24 anonim válasza:
A szeretet, mint érzés nem feltételhez kötött. Ezt nem mondtam. Pláne a szülői szeretet. De egy emberről alkotott véleményhez hozzátartoznak a fentebb említett tulajdonságok is. "Tehát az élet küzdelem." Ez pontosan így van. Lehet, hogy neked könnyű életed van, semmit nem kell csinálnod, mert apu-anyu megveszi a lakást, kocsit, iphone-t, de attól még nem kell játszani a nagy jogvédőt, hogy minden ember mennyire értékes.
2016. nov. 15. 19:26
19/24 A kérdező kommentje:
"Apu anyu megveszi" Ez még viccnek is rossz. :D Kiskoromban még egy fagyinak is örültem, olyan szintű nélkülözésben nőttem fel. Sose volt Iphone-om, mindig is kínai, turkálós vagy leárazott ruhákban járkáltam stb. Egy csóró vidéki gyerek vagyok, vállalom.
És a kijelentésemet is továbbra, hogy az élet nem küzdelem. :) Te meg tanulj valami mást is, mint amit elvárnak tőled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!