Racska1974 kérdése:
Hogy lehetett volna elkerülni?
Figyelt kérdés
Bevásárlás után a bolt előtti parkolóban összetűzésbe kerültem. Nagyon szűk volt a hely a két kocsi között, nem tudtam kinyitni rendesen az ajtót, hogy a hátsó ülésre betegyem a kétéves kislányomat, és közben véletlenül a ami ajtónk többször nekiütődött a mellettünk álló kocsinak. A kocsiból kipattant egy középkorú házaspár, és a nő gondolkodás nélkül rávágta az ajtónkat a kisgyerekre. Természetesen egyből elborult az agyam, mert a gyermeknek odacsukhatta volna akár a kezét is. Csúnya üvöltözésbe keveredtünk. Szakadt az eső és sötét volt. Semmi nem látszott a másik kocsin, de ők váltig állítottak, hogy összekarcoltuk a kocsijukat. Nem engedtek elmenni rendőrséggel fenyegetőztek, a hátsó ülésen ott üvöltött a két kisgyerek. A mások 7 hónapos. Elkezdtek lökdösődni, elállták az utat. Végül mi hívtuk ki a rendőrséget, de ők csak annyit kérdeztek, hogy történt e testi vagy anyagi sérülés. Nem. Kérdezték a másik kocsi tulajdonost, hogy akar e feljelentést tenni? Nem. Végül nagy dühvel elmentek. A feleségem is, én is a gyerekek is teljesen kikészültünk. Bele sem merek gondolni,hogy mi történik ha rácsapja a kocsiajtót a gyerek kezére. Biztos, hogy megvertem volna őket.2016. nov. 14. 15:32
11/11 A kérdező kommentje:
Némi ráció van abban amit mondtál, de azért ha egy család elmegy együtt bevásárolni, még nem kell lecigányozni. Érdemes lenne, hogy mielőtt leírod a véleményed elolvasod amit eddig írtam.
2016. nov. 17. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!