Aromaolajos thai masszázsra mit kell magammal vinnem?
A közeljövőben szeretném kipróbálni az aromaolajos thai masszázst, de fogalmam sincs, hogy kell-e valamit magammal vinnem. Törölköző vagy ilyesmi szükséges?
Mennyire kell levetkőzni? Alsógatyára vagy azt is le kell venni(hogy ne olajozzuk össze)?
Nagyon gáz, ha már a masszázs elején feláll?
ha nem erotikus masszázsra mész, akkor nem kell elvenni a gatyát. Nem lesz olajos, mert a profi masszőr rá fog teríteni egy lepedőt.
amúgy meg miért nem hívsz föl egy szalont és kérdezed meg, hogy mit vigyél?
Ugyan mitől lenne gyerekes?
Csak kérdezi mit kell kezdenie a gatyájával. Hol a bánatban gyerekes ez??
Pont abban mutatkozik meg az érett gondolkodás, ha az ember mer segítséget kérni másoktól, és őszintén felvállalja a dolgokat amik aggasztják.
Az első kommentelo, TE vagy a gyerekes. "Erekció no komment" ???
Látom nem mersz alapvető teljesen átlagos emberi tulajdonságokról nyitottan és bátran beszélni. A kérdező fel meri vállalni a gondolataid. Te meg.. mint aki fél kínos dolgokról beszélni.
Na EZT hívják gyerekesnek. Ja, meg azt aki nem ismeri a gyerekes fogalmát, és orrba-szájba mondja mindenkire, mert mélyen legbelül teljes önbizalomhiánya van és attól érzi jól magát ha értelmetlenül és alaptalanul nevez mindenkit olyannak ami önmaga.
23 évesen mentem életem első (svéd)masszázsára. A férfiasságommal úgy gondolom, nincs semmi bajom, nem tartom magamat gyerekesnek, mégis féltem attól, hogy mi lesz, ha mégis erekcióm lesz. Féltem, nehogy valami perverz gyökérnek tartson. Egész masszázs alatt annyira görcsösen figyeltem, nehogy megtörténjen, hogy alig tudtam élvezni a masszázst. A következőre már teljesen elengedtem magamat, és akkor sikerült elérni a masszázzsal a várt hatást.
Ekkor viszont mikor hasra kellett fordulnom, amolyan "félerekcióm" lett. Tehát nem volt beton, de azért látszott, hogy "éledezik". A masszőr rendkívül tapintatos volt, mintha semmi nem történt volna, megigazította a törölközőt. Szerintem látta is, hogy kellemetlenül érzem magam, és elkezdett beszélni hétköznapi dolgokról, hogy oldja a feszültséget bennem.
Rendkívül profi volt szerintem, hogy nem támadott le úgy, mint itt az egyik kedves válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!