Mit csináljak? Nem bírom tovább.
Figyelt kérdés
Egy trágya az életem.Mindenki utál, (anyukámat meg a nagymamámat kivéve), a családomban folyamatosan megy a harc, a volt iskolámban folyamatosan csúfoltak, fizikailag bántalmaztak, most eljöttem, itt meg nagyjából úgy csinálnak mintha nem is léteznék. Nem értem mért.Mindig is visszahúzódó, komor gyerek voltam. Talán ezért. A tanulásban os leromlottam.Eddig 5-ös tanuló voltam, de most matekból egymás után kapom az 1-eseket mert annyira nem értem, fizikából is, történelemből pedig most írtunk és kihagytam egy fogalmazásos feladatot.Úgy hogy a tanár segített is.Egyszerűen kiment a fejemből.Pedig mindig töriből voltam a legjobb.Szín 5-ös.Pedig minden nap egész délután tanulok.Ráadásul a tetejébe még ott van egy fiú is.Régi szerelmem és nem tudom kiverni a fejemből őt sem.Nagyon érzékeny vagyok ráadásul, mostanában rendszeresen elkezdek sírni mert úgy érzem nem bírom tovább.Elgondolkoztam rajta hogy felvágom az ereimet, de a szüleim miatt nem akarom.Nem akarom efész életülre börtönbe küldeni őket. Meghát keresztény vagyok.2016. nov. 12. 22:30
1/5 A kérdező kommentje:
13/L
2016. nov. 12. 22:36
2/5 anonim válasza:
Mondjam azt hogy csak menj tovább? Kezdj el sportolni, szakkörökre járni, valami olyat kipróbálni (normál keretek között) amit eddig sosem próbáltál. Szüleiddel beszéltél már erről? Az öngyilkosság nem megoldás.
3/5 Blade Bone válasza:
Ha vannak céljaid az életben, akkor próbáld meg azokat szemelőtt tartani, és azokból erőt meríteni. Képzeld el milyen lesz az életed, mikor már ezek útján leszel, és a családodra is gondolj, mert együtt vagytok csak igazán erősek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszónöm a válaszokat. Úszom és szakkörre is járok. Céljaim is voltak de feladtam. Nem fogom tudni megcsinálni.
2016. nov. 13. 08:02
5/5 anonim válasza:
Menj tovább:D
Olyan hirtelen fog elmúlni, hogy nem is gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!