Mit gondoltok egy ilyen Magyarról aki ilyent tetovál magára?
Szóval van egy ismerösöm akinek mindig is az volt az álma,hogy az Egyesült Államokban éjen és állampolgár legyen.
2005-be ment ki majd idővel megházasodott és nemrég állampolgár lett.
Ezután ezt tetoválta magára: "i'm proud to be an american" + egy amerikai zászló.
Azaz: "Büszke vagyok arra,hogy amerikai vagyok" valami ilyesmi jelent.
Nektek erről mi a véleményetek? Szerintem ezzel nincs semmi gond, igazából lehet,hogy Magyar, magyar szülőktől született Magyarországon. De attól már 11 éve kint él és valószínűleg ott fogja leélni az életét, így valamilyen szinten mégis amerikai.
Viszont nagyon sokan kivannak akadva ezen, családján belül is
Nektek erről mi a véleményetek?
"Ne felejtsd el, hogy honnan jottél"
Magna cum laude - videki sanzon
Amerika a bevándorlók országa.
Azon mindenki kiakad, hogy innen csak elmenni akarnak az emberek. De azon senki sem gondolkozik el, hogy ennek mi az oka. Pláne nem tesznek ellene semmit azok akik tehetnének.
Szerintem suttyó az illető. White-trash szint, az itthoni mélyenszittya nagymagyarország pólós "nem felejtünk" tetkós wannabe-skinhead amerikai megfelelője.
Sosem jött be a nacionalizmus. Teljesen mindegy milyen nemzetiségű, hol él, milyen nyelvet beszél; ha valaki egy ország tőle független eredményeire veri a mellét, akkor tízből kilencszer idióta az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!