Mit gondoltok erről? (kérdés lent)?
Azért a rassz,illetve a szexualitás nem ekvivalens fogalmak a szubkultúrával.
Szubkultúrák a vallások,a valamilyen világnézetet csoportba szedő mozgalmak, a stílusok zenében, öltözködésben etc.
Olyan dolgok amiket az ember dönt el hogy képvisel e vagy nem.
A rassz nem ilyen.A szexualitás még vitatott,de sok a genetikai háttér.
Amúgy válaszom.
Bennem is van egy bizonyos szintű előítélet mindenkivel szemben.
Csak nagyon kevés ember van aki annyirasemmilyen minden szempontból,hogy nem tudok még csak előítéletet se mondani.
Nálam egy képviselt eszme,egy megjelenés eléggé mérvadó.
Ismertem már meg embereket persze akik megcáfolták akár negatívan akár pozitívan az előítéletemet de nem ez a jellemző.
Szexualitás alapján nincsenek előítéleteim.
A többivel kapcsolatban a nagy tömegek tapasztalatát tartom szem előtt és óvatos vagyok.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 3x tettem félre az óvatosságot és adtam lehetőséget - előítélettől mentesen - cigánynak, és mindháromszor keservesen ráfáztam, de voltak más rossz tapasztalataim is.
Ezek után az a véleményem, hogy bizonyos embercsoportok nem véletlenül nem népszerűek, bár ezek között is akad elenyésző kivétel, de sajnos, a nagy számok törvénye alapján, nem ezek a jellemzőjük.
Hh milyen hamar?
Amint megtudom.
De nem.kéne tény tudását véleménynek nevezd.
Úgy kellett volna kérdezd, milyen gyorsan tudjátok meg tényeket arról ha valaki blblabla.
De kérdésed értelmetlen... Amint az ember megtudja..., megtudja..
Nem értem.
Olyan mint... milyen gyorsan fogsz fel valamit... hát basszus... pár század másodperc....
Pillanatok alatt, természetesen. Vigyázni kell, inkább óvatos vagyok.
Ránézésre eleve sok minden látható, pl. férfira nem fogok ugyanúgy mosolyogni, nehogy azt higgye, hogy kikezdek vele.
Mire kéne gondolni "identitás" alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!