Mi volt az első kedvenc zenekarotok?
Hány éves voltál? Mért lett az? Most is az? Ha nem, most mi/ki/kik?
Nekem férfi létemre az első nagy kedvencem, és első saját kazettám a 5ive csapattól volt, 13 éves voltam.
Az egyik számuk, az "Everybody get up" miatt, aztán később a "When the light go out" c. számuk tette az i-re a pontot, hogy névnapomra kell egy kazi tőlük!
Egyáltalán nem tartom cikinek most sem, sőt hallgatom is őket, de 14 éves korom óta a most is létező Scooter a kedvencem! Jó választás volt, mert még mindig rajonghatok értük! :)
Nektek?
Nekem az első nagy kedvenc aki itthon akkoriban a legleglegmenőbb együttes volt, és a legegyedibbnek számított anno, a kinyírt szemöldökkel és tinccsel. Kozso!! :D Az Ámokfutókkal és Alvajárókkal :D Kajáltam mindenüket és még ma is meghallgatom a nagy klasszikusokat... :D Egyáltalán nem szégyellem... ma már nem meghatározó tagjai a zenei életnek, de örök életre beírták magukat a hazai zenei életbe... :D
Aztán jött a V-Tech és Kefír... :D Majd a külföldiek, BSB, Nsync, Real McCoy akik nagyon menők voltak... :D
De szerettem 9-10 évesnek lenni, imádtam. :D
Mai napig szeretem ezeket, attól függetlenül, hogy imádom az új dolgokat, legtöbbet mostanában minimal/techno vonalat hallgatok, Droplex, stb... :D
21/F
Hát nekem most a Fall Out Boy a kedvencem.Imádom:)
12/l
Road :3 9 éves korom óta a kedvencem :D
17/L
Omega, a 80-as évektől még mindig rajongok értük bár mostanában nem nagyon vannak új slágerek
52
Elso kimondottan kedvenc zenekarok talan a Limp Bizkit, Linkin Park voltak. Bizkit a mai napig kedvenc.
Imadtam azt az energikus vonalat amit kepviseltek.
Aztan szepen atnyargaltam a femesebb hangzasokra. Azutan az elektronikusra. Most ott tartok, hogy siman valtogatom szamonkent a Burzumot es a Current Valuet. Mar nem igazan erzek kulonbseget a stilusok kozott.
Zene es tetszik ennyi.
Sajnosbatár. Szerelem elsõ hallásra :D
Majdnem minden koncertjükön ott voltam.
Tavaly május környékén föloszlottak, most nincs kedvenc zenekarom.
Backstreet boys!! :)
90-es vagyok és áltsuliban voltam hatalmas rajongójuk,minden elképzelhető dolgot gyűjtöttem ami velük kapcsolatos :D
Természetesen ma már csak szép emlék,de abszolút nem tartom cikinek ma sem,hogy ők voltak kedvenceim és a mai napig ha meghallok valahol egy bb számot egyből jobb kedvem lesz és muszáj énekelnem :D
Jelenleg nincs kedvenc előadóm,mindenevő vagyok.
Vagy a Tatu, vagy a Linkin Park :D Már nem emlékszem, melyik volt előbb.
Most épp nincs kedvenc zenekarom, de ha olyan a hangulatom, ma is szivesen hallgatom őket.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!