Hány éves lehet az a srác, aki 2015 Februárjában végzett a Műszaki egyetemen? Én nem tudom megsaccolni a korát, olyan kölyökképű. Azt sem hány évig kellett tanúlnia? Most 2016-ban hány éves lehet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 06:48
1/18 anonim válasza:
Mi pedig nem tudhatjuk hogy alapképzést, mesterképzést, esetleg doktori képzést végzett el.
2/18 anonim válasza:
Normál esetben egy ember 18 évesen érettségizik és a Müszaki Egyetem 5 éves.
Ebböl ki tudod számítani, kivéve, ha valamiért osztályt ugrott vagy osztályt ismételt, vagy évvesztes, illetve ha az egyetemet nem azonnal érettségi után kezdte vagy valamiért egy-két évet halasztott.
3/18 A kérdező kommentje:
2# válaszoló. Akkor ha normálisan tanult, amikor végzett akkor 23éves volt,és most 2016-ban 24éves ?
2016. nov. 9. 07:15
4/18 A kérdező kommentje:
A facebook adatlapján így áll.Mi a végén az az az MSc ?
""Tanulmányok: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2015. február
Egyetem/főiskola – Villamosmérnök és MSc""
2016. nov. 9. 07:17
5/18 anonim válasza:
Beírod google-be, hogy Msc jelentése, és kiadja, hogy mi az.
Nem nehéz, csak használd kicsit az agyad.
Bár egyébként nem értem, hogy miért kémkedsz más után.
6/18 anonim válasza:
Az MsC a mesterképzés. Azzal eyütt 5 év a villamosmérnök-képzés, persze csak optimális esetben.:-) Lehet 2-3 évvel több is, ha csúszott közben.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2016. nov. 9. 07:54
8/18 anonim válasza:
Helyezzed ne ismerjük meg a srácot?
9/18 anonim válasza:
22től kezdve 110-ig bármi lehet.
10/18 anonim válasza:
BME-n sokan 8 ev alatt vegzik el az alapkepzest, csak szolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!