Szerintetek mi történne akkor ha a világ összes nője egyhangúan úgydöntene hogy soha többé nem szexelnek férfiakkal?
Kit érdekelnek a vibrátoraid?
Még mindig senkit!
Vibrátor készítő vagy, vagy mi?
Akármilyen csúcstechnológiás is legyen, nem veheti fel a versenyt egy férfival semmi se. Nem ugyanaz az érzés.
Aztán majd ha egy kis romantikára vágysz, majd azt is megkapod a vibrátorodtól, mi?
Vagy ha még nem találtál magad mellé igazi férfit, akkor meg se szólalj, mert bizony akkor még fogalmad sincsen milyen egy jó szex.
És ha igazán jó, azt semmi kütyü nem tudja helyettesíteni.
De legyél boldog a vibrátoroddal!
Csak sajnálni tudlak. Mert ezekszerint még nem élted át milyen az, ha egy férfinek az érintésétől már libabőrös leszel.
Szerintem minden olyan nő nevében beszélhetek, akik a megfelelő partnert megtalálták és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek - vagy éppen nem élnek abban, de a tökéletes partnert megtalálták - hogy semmi pénzért nem adnánk egy igazi férfit egy kütyüért cserébe, mert semmi sem tud helyettesíteni egy embert.
A simogatását, a szavait, az érintéseit, a csókjait, semmit sem!
Sajna már nem vagyok 13 éves. De beismerem, sok mindenről lemaradhattam, ha manapság a péniszeknek állítható sebessége van.
Több barátnőm is csak vibrátorral tud orgazmust átélni. Az egyik olyan hülye, életében nem volt orgazmusa, hozzáment egy férfihez, aki nem tudja kielégíteni. Egy férfi nem csinálna ilyet.
Nem jönne el a világ vége.
1. Valóban ott vannak a vibrátorok.
2. Nő nővel is tud szexelni, sőt élhetnek párkapcsolatban is.
3. Mivel létezik a mesterséges megtermékenyítés, nem kell feltétlenül lefeküdnie egy férfival a szaporodni vágyó nőnek.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!