Mi a hobbitok? Ti mire költötök pénzt szívesen?
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 20:39
1/22 anonim válasza:
Utazás, túrázás, fényképezés.
Ezekre tudok költeni bármikor :)
2/22 anonim válasza:
Elpusztult kisállatokból főzök különböző illatosított intimszappanokat amit karácsonyi vásárokon árulok mit sem sejtő hölgyeknek. Néha meg szoktam szakítani azzal hogy szeret nem szeret játékot játszok élő pókok kitépett lábaival. Sajnos mindig "nem szeret" jön ki. :(
3/22 A kérdező kommentje:
de azon belül mire?
2016. nov. 7. 20:45
4/22 A kérdező kommentje:
a dolgozatomhoz kellenének a vélemények, megköszönöm mindenkinek, aki válaszol :)
2016. nov. 7. 20:46
6/22 anonim válasza:
#1 +1
A fényképezés mozgat meg a legkevésbé, de a többi a szerelmem.
7/22 anonim válasza:
"A fényképezés mozgat meg a legkevésbé, de a többi a szerelmem."
Senki sem lehet tökéletes :P
8/22 anonim válasza:
Csak közel tökéletes. Beérem ennyivel is. :P
9/22 anonim válasza:
Motorozás, túrázás, smink, ruhák, lakberendezés, sport/egészséges életmód, háziállatok.
10/22 anonim válasza:
Én állandóan hangerősítőket akarok építeni.Meglátok egy áramkört és kész vagyok.Nézem a hirdetési oldalakat,most már az ebay-t is,és ha meglátok valamit ami tetszik akkor teljesen "átszellemülök".Régen meg kerékpárokat építettem ugyanilyen lelkesedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!