Szerintetek ez bunkóság, vagy én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Sokat utazok vonattal, régebben napi szinten, manapság is 1 héten legalább egyszer, általában többször.
A lényeg, hogy szerintem alapvető az, hogy ha a négyes ülésnél valaki már z ablak mellett ül, akkor nem ülök vele szemben (kivéve persze, ha tumultus van, és nincs máshol hely). De ha csak az az egy hely foglalt, akkor én személy szerint mindig átlósan ülök. Hogy miért? A vonat út során jólesik kinyújtani a lábat. Ha egymással szemeb ülünk, akkor viszont egyikünk sem fogja tudni ezt megtenni. Szerintem tuskóság, ha valaki a másikkal szemben ül, mikor vagy átlósan, vagy az illető mellet van még hely.
2016. nov. 7. 17:10
11/11 anonim válasza:
Velem nem lenne gondod, tehetnéd a lábaidat a neked tetsző ülésre, mellette elférnék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!