Nagyon ideges vagyok mostanság. Mitől?
Állandóan idegeskedek. Mindig.
Mindenkire mérges vagyok és hamar felkapom a vizet.
Mindenki idegesít
Fáj a fejem sokat. Idén kezdtem egyetemet. Az is b*szott nehéz... abból is már elegem van hogy egy nyugodt hetem nincs mert minden rohadt héten legalább 1 zh...
Miért?!.......
basszus...
nem az hogy nincsenek barátaim.De ki az a hülye szerinted aki fent marad koliban???
Hétvégére mindenki hazamegy és full egyedül leszek a koliba.....
Menj el kikapcsolódni, tölts egy hétvégét a barátaiddal(ha van rá erőd és kedved), menj el bulizni, és utána hátha jobb lesz.
Próbálj meg egy hobbit találni.
És csak arra tanulj amire neked később az életben szükséged lesz, ne foglalkozz túl sokat a jelentéktelen tantárgyakkal,csak azt tanuld ami a szakmáddal kapcsolatos, a többire meg csak minimálisat.
És ne hetente utazz haza, hanem mondjuk csak 2 hetente, így egy heti fáradtságot lesepresz a válladról.
Túl vagy terhelve, ezért fáj a fejed és ezért vagy mindig ideges. Semmiképp ne nyúlj nyugtatókhoz, azok csak rontanak a helyzeten!
Motiváljon valami, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy ez a szak tényleg neked való-e és szeretnéd-e ténylegesen ezt csinálni. Ha úgy érzed nem, akkor inkább menj át másik szakra, ha pedig ez a nagy álmod, akkor motiváljon ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!