Sírtál már örömödben? Mikor? Miért?
Figyelt kérdés
Normális örömünkben könnyezni?2016. nov. 6. 01:51
1/7 anonim válasza:
Magyar-Osztrák meccsen Szalai góljánál 😂😂 tomboltam mint az állat xD
2/7 anonim válasza:
Amikor a párom megkérte a kezem. :)
3/7 anonim válasza:
Amikor a párom megkérte a kezem.
Az esküvőmön.
A fiam esküvőjén.
Aztán a lányom esküvőjén.
Aztán, amikor a menyem megmutatta a pozitiv tesztjét.
Most várom, hátha a lányom is hoz egyet :)
4/7 anonim válasza:
Karácsonyra kaptam egy autót
Tőlem zengett az utca mamuszban sikítoztam és bőgtem mint egy kisgyerek. Ezt mind 20évesen 😊😉😉
5/7 anonim válasza:
Mikor az első és ezidáig egyetlen nagy szerelmemmel nyaraltam. Úgy éreztem minden tökéletes, a hangulat, az ő közelsége... Teljesen elérzékenyültem. Még el is fordultam és már feltűnően bujkáltam, nehogy kiderüljön, hogy sírok :D Végül egymást ölelve zokogtunk a boldogságtól. Azóta már nem vagyunk együtt, de ezt soha nem felejtem el. Mély nyomott hagyott bennem.
6/7 anonim válasza:
Igen, anyukám és nevelőapám esküvőjén.
És igen, normális.
7/7 anonim válasza:
Kétszer, mikor 2 év után titokban megkaptam azt a telefont, amit nagyon-nagyon szerettem volna, és akkor, mikor megtudtam, hogy lesz egy kistesóm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!