Mennyire normális az, hogy egy 20 éves lány sírni kezd ha kiabálnak vele?
Nem érdekel, mennyire normális, velem volt, hogy a főnökasszonyom ordítozott, ráadásul ok nélkül. Alig vártam, hogy kirohanjak az irodájából és elbőghessem magam. Mindezt 30 évesen.
Egyszerűen nem vagyok hozzászokva, hogy velem ordítozzanak, szerencsére se a családban, sem a házasságomban nem szokás az ordítozás. Teljesen lesokkolt, hogy valaki így viselkedik velem, és még csak rá se szolgáltam.
Természetesen gyorsan kerestem másik helyet, és felmondtam.
Csak azért írom, mert nem mindenki sírja el magát ilyen helyzetben azért, mert valami rossz történt vele.
Van az a helyzet is, mikor annyira haragszol a másikra, és annyira dühös vagy, hogy szíved szerint agyonrugdosnád röhögve. De nem lehet, és tehetetlen vagy. Sokan ilyenkor is el szokták sírni magukat.
Nem feltétlenül baj, én pl nagyon sokszor elsírom magam ha nagyon dühös vagyok így veszekedések/kiabálás után megesik.
Nem is annyira hiszti, a sírás ugyebár felszabadít és így gyorsabban lenyugszom.
vannak érzékenyebb emberek ...
sztem ez még bőven normális kategória ha ordibálnak veled síni kezdesz nem mindenki erős, vagy önbizalommal teli személy, főleg ha olyan kiabál vele akit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!