Miért nem lehet ezt megérteni?
NE JÖJJETEK AZZAL HOGY MENJ DOKIHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apa mindig azzal szekál, hogy legyek csendesebb. (alapjáraton elég hangos vagyok tán)
De nekem még ha sutyorgok is ugyanolyan hallom magam mint mikor zajos vagyok. Nem tudom kontrollálni és ez tudom hogy alapjáraton nem jó de képtelen megérteni...
Azt meg miért nem érted meg, hogy próbáltam meg tenni ellene de nem javult és mindig ugyanaz ment, hogy halkíts halkíts hiába próbáltam halkan beszélni.
Szóval simán odafigyeléssel nem megy...
És konkrétan nem azt a fajta segítséget vártam tanácsul amit gyerekkorom óta kapok hanem azt, hogyha már ez k*rvára nem válik be akkor azt hogy lehet elfogadtatni.
De erre még nem kaptam választ.
Azért nem értik meg, mert ezt igenis lehetne korlátoznod egy kis odafigyeléssel, önkontrollal.
Én nyugodtan mondhatom ezt neked, mert én is ilyen ordítozós voltam, de nekem nem kellett évekig mondogatniuk, elég volt egyszer, (...talán kétszer?) és annyira elszégyelltem magam, hogy tudatosan figyeltem rá és nagyon hamarosan képes voltam emberi hangon kommunikálni.
Nagyon kellemetlen, amikor valamilyen közlekedési eszközön, vagy hivatalos helységben, vagy bárhol, ahol idegenek vannak, egy személy "szórakoztatja" az egész publikumot akár a legbensőbb magánügyeivel.
Ráadásul roppant kínos helyzetbe hozza az illető a vele beszélgetőt is, legyen az a partnere, barátja, rokona, munkatársa, vagy bárki.
Neked hiányzik, hogy szégyelljenek veled megjelenni?
Ugye nem?
Egyébként az ilyen harsogókat legkönnyebben úgy lehet leszoktatni, hogy hangsúlyozottan halkan, - de halhatóan - kell hozzájuk beszélni, rögtön leesik nekik a tantusz és kisebbre veszik a hangerőt.
De én azt mondanám, te ezt ne várd meg, tessék szépen gyakorolni a csökkentett hangerőt, ... elsősorban saját érdekedben.
Mivel NEM járunk tömegközlekedve így nem szórakoztatok senkit.
És hiába erőltitek azt, hogy de igenis lehet tény nem lehet. Többször volt az hogy igenis igyekeztem kontrollálni és mégis lelettem tolva hogy csendesebben legydek. Szóval bármennyire is hisztitek azt hogy igen lehet jelzem lehet hogy a tietek igen, enyém nem. ÉRTSÉTEK MEG ÉS PRÓBÁLJATOK SEGÍTENI, HOGY MÁSSAL, HOGY ÉRTHETEM MEG. Hiába nem fogtok erről meggyőzni ebbe biztos vagyok...
Mi a f***t nem lehet azon érteni, hogy igen többször meg lett próbálva többször is... Oda lett figyelve nagyon arra hogy csendesebb legyek bármennyire erőlködtem ugyanúgy le lettem tolva független hogy mennyire erőlködtem?
És nem mindenkinek általában nem érdekel de azért a család elfogadhatná már mert tudják hogy többször próbáltam.
Egyébként ha más hülyeségét torálom akkor mások miért nem? Ennyi erővel én meg állandóan hisztizhetnék azon hogy az ők idegesítő dolgait ne csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!