Miért nem lehet ezt megérteni?
NE JÖJJETEK AZZAL HOGY MENJ DOKIHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apa mindig azzal szekál, hogy legyek csendesebb. (alapjáraton elég hangos vagyok tán)
De nekem még ha sutyorgok is ugyanolyan hallom magam mint mikor zajos vagyok. Nem tudom kontrollálni és ez tudom hogy alapjáraton nem jó de képtelen megérteni...
Majd ha idősebb leszel és minden harmadik ember megjegyzi, akkor talán elkezdesz magadra figyelni.
Gondolom, ilyen típus vagy, de bizonyos dolgok azért elhatározás kérdése is. Pl. hogy ne úgy trappolj a lakásban, mint az elefánt, ne üvöltesd a zenét, vagy a tévét, ne csapkodd az ajtókat, stb. Ez döntés kérdése.
22
Süket nem vagyok mielőtt valaki megkérdezi
(még az az üzemorvos is megállapította azt, hogy nem vagyok az aki 10 ből 9 embernek azért nem adja meg az alkalmast mert szerinte nem hall)
És pl:. mit nem lehet azon érteni, hogy én pl:. azért nem bírok halkítani mert én magam pl:. nem hallom magamba azt, hogy na igen most vagyok hangos most vagyok halk stb...
S amíg ez nincs addig hiába tol le akárki... tényleg akár minden ember idejöhetne hozzám nem fogok tudni halkan beszélni. S úgy gondolom ez ilyen fog maradni mert nem tanulható.
Kérj segítséget egy baráttól, ha szól, akkor próbálsz visszavenni a hangerőből és gyakorolod egy kicsit.
Nekem van ismerősöm akinél az ellenkezője van. Halkan beszél, de ő nem veszi észre. Neki a fejében teljesen átlagos hangerővel hangzik, közben meg a valóságban suttogott és nem hallotta a különbséget. Gyakran kellett szólni neki, hogy már megint alig lehet őt hallani, aztán az évek során sokat fejlődött.
Figyelj hiába szólnak rám nem fog változni...
Ez hót ziherr. Most jöhetsz azzal, hogy jajj ez az ismerősömnek így sikerült úgy sikerült biztos nem fog... Évek óta vagyok szekálva ezzel volt próbálkozva, hogy javítva legyen... Nem javult. S egyszerűen nem bírja fater felfogni hogy nem fog változni
Inkább azt kéne valahogy elérni hogy felfogja ezt az egészet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!