Ha megnyernéd a lottót, mit vennél belőle, mire költenéd el azt a rengeteg pénzt?
Figyelt kérdés
Én szerintem úgy konkrétan nem vennék belőle semmit,hanem körbeutaznám a világot,plusz Amerikában minden nevezetességet megnéznék.2016. okt. 29. 19:06
11/15 anonim válasza:
Stadiont építenék,úgyis kevés van
12/15 anonim válasza:
Vennék magamnak egy helyes kis lakást, meg ami bele kell, ruhát-cipőt-könyvet, ami most nehézkesen megy. A hülye munkahelyemre többet be se mennék, nyelveket tanulnék egy jó magántanárral, utazás, többi pénzt leköt, kamatokból megél.
13/15 anonim válasza:
vennék egy nagy földet kis házzal a tengerparton. de "zöld" házat, hogy ne kelljen rezsit fizetni. meg egy kis hajót, hogy hajókázhassak a tengeren. a többi pénzt meg szétszórnám az utcán, aki összeszedi csináljon vele amit akar.
14/15 anonim válasza:
13:D:D majd szóljál, merrefelé jársz...
15/15 anonim válasza:
Azt tudom, azonnal letenném a cigit.
Nem ennék szemetet.
Befejezném az egyetemet.
Nagyon ügyelnék, arra hogy ne marhaságokra költsem, ilyen pl a Ferrari,Kacsalábon forgó kastély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!