Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lesz valakiből Victoria...

Hogyan lesz valakiből Victoria's Secret modell? Gondolom önmagában a tökéletes kinézet és a hírnév is kevés.

Figyelt kérdés
Iszonyat hogy milyen érzés lehet ott végigvonulni... tökéletes sminkben tökéletes hajjal, ilyen ruhákban. Nagyon irigylem ezeket a modelleket.
2016. okt. 26. 22:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És az a szar az egészben hogy hiába vagy szép, magas, bájos, természetes...de ha nincs olyan arccsontozatod mint pl. Mihalik Enikőnek vagy Cara Develingne-nek, b_szhatod, mellette még persze fontos karakteresség. Smink ide vagy oda, hiába mondják hogy óó a modellek smink nélkül...
2016. okt. 27. 03:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Na meg persze a másik, hogy valakinek valakije legyél, legyen elég zseton, pl. van egy ismerősöm aki teljesen átlagos kinézetű, jó testű de átlagos arcú lány mégis be jutott a Miss Hungary-ba mert tele vannak pénzzel. Persze azért kivakolták rendesen. Eddig is luxusban élt a csaj, most meg már szépségkirálynő is, meg "modell". Hát van akinek összejön az élet. Na meg ott van Kendall Jenner...
2016. okt. 27. 03:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem csak a soványság, de ahogy az első írta, nem egy ágyba be kell bújni.

Nézzük meg Répást meg az ügyét.....

2016. okt. 27. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Répás...ez a név sokmindent elárul. xD
2016. okt. 27. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:

#1 es vagyok, hiába lettem leszavazva ettől még így van. Bnőm modell, nem világhírű, még csak nem is márkaarc, de már kapott olyan ajánlatot, hogy fentebb léphet a ranglétrán ha hagyja magát kikormolni.

Akkor bele se gondolok, hogy egy világhírű modell milyen ajánlatokat.. meg fenyegetéseket kaphat.

2016. okt. 27. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!Szerintem kicsit ferden latod ezeket a dolgokat. De persze, nyilvan nem a nagy igazsagot fogjak hiresztelni, h kibol hogyan lett modell, m az eleg lehangolo lenne. ahhoz kegyetlen nagy mazli kell, h a semmibol legyel hires modell, persze a kulso adottsagok mellett. Rengeteg ugymond modell alkatu lany van, a piac rohadtul telitett es nagy a verseny, ezert a hirnev attol fugg, h ki mit vallal be.

Attol, h van 1-2 hiresebb Victora`s Secret modell, az nem jelenti azt, h arany eletuk van es azt sem, h a tobbi sz@rra keresi magat.

Forogtam ilyen korokben, es elegge kiabranditonak talalnad, h mi van a szinfalak mogott. Az, h fekudni kell, alap. Persze csak akkor, ha apad-anyad nem vmi hiresseg es nincs hatszeled. Emellett az ugynokseg - m a modelleket ugynoksegek kuldik - elvarja, h allandoan dietazzal es ha mondjuk 55 kg fole mesz, akkor ki vagy rugva. Ha mar alairtal egy szerzodest egy ugynokseggel, akkor el kell vallando, amit alairtal, tehat ha pl minusz 10 fokban kell fehernemuben fotozkodni, akkor menni kell es mindenki sz@rik ra, h a modell szetfagy. Es az ilyen melokra nem Emily Ratajkowski-t fogjak hivni, hanem azt a "jo alaku" modellt, aki ezt bevallalja keves penzert. Ja, es persze nem csak a csajoknak kell fekudni, hanem a pasiknak is. Amikor en ezekben a korokben forogtam, a vilag leghiresebb pasi modellje egy nemet csavo volt. Persze, a kulvilag szamara alom volt az elete. Azt nem kotottek a publikum orrara, h hetero letere 2 evig elt egyutt egy hires fotossal (szinten pasi) csak azert, h hires legyen. O bevallalta...Hat, kinek mit er ez meg.

Ami meg a kulsot illeti, a legtobb modell 25 eves korara kioregszik. Hiaba vekonyak, ha nem sportolnak, akkor amugy is narancsborosek lesznek, boruk megnyulik es nem tudjak egy 18 evessel felvenni a versenyt. A masik meg, h a fotokat agyon photoshoppoljak es minden kis hibat javitanak, ugyh persze, h a kepeken barki tokeletesen tud kinezni. A divatbemutatokon meg azert kiutkoznek am a hibak, ha eleg kozel ul az ember a kifutohoz :D voltam egyszer egy Naray divatbemutaton es ott az egyik modell csajnak pl a fel arcat egy nagy anyajegy boritotta, csak eppen azert volt jo a munkara, m olyan hajat csinaltak a modelleknek, ami eltakarja a fel arcukat. Es meg fogsz lepodni, az a csaj egy magyar viszonylatban is hiresebb modell...

Szoval erdemes kicsit a szinfalak moge nezni :D

2016. okt. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!