Hány kg Palvin és hány cm magas Palvin Barbara?
Nyilván mindenkinek más szép, ezért ez az egész szépségipar nagyon szubjektív. De én azt látom, hogy a legújabb trend szerint lassan át fogunk esni a ló másik oldalára, mert az edzetlen, "jó vagyok én úgy", kicsit hájaska testkép lesz az ideális. Hozzátenném, ez is ugyanolyan káros szerintem, mint a gebeség.
Az is igaz, hogy aki volt már életében például 170cm-hez 80kg, az örül annak, ha úgy nézhet ki, mint most Palvin Barbi, de én a képeit nézegetve azt gondolom, nem akarok úgy kinézni, mint ő. Barbi jelenlegi állapota edzetlenséget sugall, és ez hosszú távon neki lesz rosszabb, ha már a kinézetéből él meg. Konkrétan a zsírdombok látszottak a combján :/
Kedves Kérdező, szerintem úgy hízz, hogy az izom legyen :) az lehet, hogy kg-ban több, de alakra lényegesen jobban mutat. Kidolgozott, nem csontsovány izmosság szerintem a legideálisabb, fiúknak, lányoknak egyaránt. Barbi is jobban nézne ki, ha a jelenlegi súlyával el kezdene mozogni. Bár állítólag sokat edz, de ezt nem akarok elhinni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!