Miért kevés a nagyon érzelmes srác?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 01:29
1/13 Ntmlan válasza:
Mert a fiúk nagy része az érzelmek elé teszi a büszkeségét. A kivételek pedig elsőre nem merik felfedni az érzéseiket, nehogy a lány túl "nyálasnak" ítélje meg őket.
2/13 anonim válasza:
Azert, mert az nem ferfias dolog. Nem vagyunk erzelgosek, azok a lanyok. Ez adottsag, igy alakitotta ki a termeszet. Termeszetesen keves van beloluk, de ez igy is fog maradni.
3/13 anonim válasza:
Mert nincs rá okuk, hogy azok legyenek. A romantikus filmekben szépnek tűnik a dolog, de a valóságban nem az.
Egyrészt, a társadalmi elvárás inkább az, hogy a srác kemény és határozott legyen. Ne álljon neki az érzelmein merengeni és ne pityeregjen, ha megbántották.
Másrészt, általában az érzelmes srácok csalódnak pár lányban és megunják, hogy érzelmesek legyenek.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom
Én is az vagyok,le is néznek miatta sajnos, talán ezért leplezik sokan
5/13 anonim válasza:
Érzelmes srácként elmondhatom, hogy azért mert rohadtul nem éri meg, mert csak fájdalmat kapunk vissza.
6/13 anonim válasza:
Én is az vagyok, de nem örülök neki. Tényleg sok fájdalommal jár. :(
Igaz, sok olyan dolgot átélhetsz, amit egy kevésbé érzelmes ember soha nem fog, de akkor sem könnyű így.
7/13 anonim válasza:
Bocs,kérdező a mai 16-20éves lányok között is kevés az aki érzelmes!!!
8/13 anonim válasza:
Kérdezd meg nem érzelmesektő, miért nem élik meg normálisan a legnagyobb élvezetet adó dolgot amit tapasztalni lehet.
9/13 anonim válasza:
Én az vagyok, egyelőre nem túl kifizetődő, de ez vagyok én, ha valakinek szüksége lesz majd rám, azt megtalálom, ha a sors is úgy akarja. :) 26F
10/13 anonim válasza:
Én az vagyok ,és iszonyat nehéz így élni!
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!