Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az csupán udvariasság jele,...

Az csupán udvariasság jele, hogy egy fiú segít cipekedni?!

Figyelt kérdés
Nem nagyon ismerjük egymást. Konkrétan egy szót sem szóltunk egymáshoz.... Szó nélkül csak úgy felkapta a cuccomat és vitte.Én nem szoktam hozzá az ilyenekhez... Legalább megkérdezte volna hogy segíthet e. Többször amikor éppen álltunk, mondtam neki, hogy nyugodtan visszaadhatja, de nem adta oda, azt mondta hogy végig viszi. Ekkor már belenyugodtam...:) Na ez mi?
2016. okt. 24. 16:47
1 2
 1/11 piriiiii ***** válasza:
43%
Nem tudom. Én nem feltétlenül nevezném udvariasságnak, feminizmus ide, feminizmus oda. Úgy értem, nem arról van szó, hogy nem fogadnám el egy férfi segítségét, de kifejezetten haragudnék, ha szó nélkül felkapná és vinné, legalábbis abban az esetben, ha soha egy szót nem váltottunk még. Voltaképpen egy ismeretlen. Egy ismeretlen pedig ne piszkálja a cuccomat.
2016. okt. 24. 17:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát igen.... Az egy dolog, hogy már többször láttuk egymást.(Szóval nem teljesen idegen, csak éppen még nem beszéltünk.) Ez akkor is érthetetlen...
2016. okt. 24. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Én önszántamból csak úgy nem segítenék azoknak akiket nem tartok színpatikusnak. Szerintem segíteni akart neked, de zavarban volt és nem mert megszólalni, gondolom.
2016. okt. 24. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Megköszönte?
2016. okt. 24. 17:49
 5/11 A kérdező kommentje:
ÈN voltam az, aki megköszönte a végén... Nem tudom a kérdésben mi a nem érthető kedves előző. :) Vagy esetleg magázódunk? :)
2016. okt. 24. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez nekem sem tetszene. Lehet, hogy ahogy felkapja, azt hiszem lop, és visszarántom.

Te is birka vagy, hogy belenyugodsz. Az ilyen azért csinálja, hogy elvárjon valamit cserébe. Mondván ő segített, tartozol neki.

2016. okt. 24. 18:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem egy bunkó emberről van szó. És nem csak ketten voltunk, hanem egy kis csoportban.
2016. okt. 24. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kedves akart lenni. Ha azt akarná, hogy tartozz neki akkor sokkal kedvesebb lett volna.
2016. okt. 24. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Dehogy... majd írja ki ide a kérdését, hogy ő egy jófiú, segít cipekedni, és nem kell senkinek...
2016. okt. 24. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:

A fiatalembert szivesen alkalmaznám a szállodámban, mint londiner.

Persze, elôtte néhány udvariassági formulát a fejébe öntenénk; miszerint "Hagyja csak hölgyem."; "Kérem, ez a munkám."; "Örülök, hogy segíthettem"; "Segíthetek"

Különben, azért nem kérdezett meg, mert nem akart esélyt adni, a NEM válaszra.

Ez a viszem a táskádat hazáig, még elment általános második/osztályban DE akkor is megkérdeztük a lányt...

Képzeld el az ágyjelenetet, te mondod FÁJ, ÁLLJ!

Mire a kis londinered - Ha már bent van, végigcsinálom.

Ja, és hogy kerültél az ágyába?

Ahogy a cuccod(?)

Üdvözlettel Dr. Csernus Tivadar Menyus.

2016. okt. 24. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!