Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, hány éves...

Mit gondoltok, hány éves lehet ez az ember?

Figyelt kérdés

Ehhez több képet is be kell tennem, mert vannak jobb, illetve rosszabb képek is.

[link]

[link]

[link]

[link]

Vannak alul videók is némelyik linknél, azokba is nézzetek bele. Ha sok válasz jön, akkor a végén elárulom. Ja és ne keressetek rá a nevére, mert akkor meglátjátok mikor született.

2016. okt. 23. 20:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondják hogy sérült. Te elhiszed ezt? Mert én nem. Most is a semmiből tűnt el, szeptember 10-én becserélve játszott 20 percet és ennyi volt neki.

Tavaly szintén becserélve játszott 20 percet és ennyi. EB-n játszott két meccset a háromból. Sérülés, sérülés, sérülés 80%-ban bekamuzzák a sérülést. 20% lehet sérülés miatt 80% meg valami rejtélyes dolog miatt. Érdekes.

2016. okt. 24. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
37
2016. okt. 24. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Szentem is kamuznak :/
2016. okt. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!