Veletek is volt már olyan, hogy 1 nap senkivel sem beszéltetek? Hogy bírtátok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 10:31
1/9 anonim 

válasza:

Örültem, hogy nem kell hallgatnom mások hülyeségét. Nem a mennyiség, a minőség az, ami számít.
2/9 anonim 

válasza:

Én örülnék egy ilyen napnak. De a kérdésre nem tudok válaszolni mert ilyen még sosem volt. De szerintem egy nap még elmenne. De ha napokat vagy heteket kéne egyedül tölteni biztos beleőrülnék.
3/9 anonim 

válasza:

Én szoktam ilyen napokat beiktatni, ilyenkor csak magamra figyelek. Kifejezetten jót szokott tenni.
4/9 anonim 

válasza:

Van, hogy hónapokig nem beszélek senkivel. Rosszul bírom.
5/9 anonim 

válasza:

Sokszor, szinte minden nap. Nem szeretek emberekkel dumálni, gondolom ők sem velem. Én szeretem ha nem szólnak hozzám, mert ha mégis hozzámszólnak az csak kiabálás, abból meg nem kérek.
7/9 anonim 

válasza:

Igen előfordult, hogy 1 nap nem beszéltem senkivel sem. Úgy bírtam ki ezt, hogy éppen az nap más elfoglaltságom volt.
8/9 anonim 

válasza:

engem farasztanak az emberek.szoval megvagyok nelkuluk egesz jol.csak a csaladdal valo napi beszelgetes fontos nekem.
9/9 anonim 

válasza:

Ha a munkahelyet nem számítom (mert az egy kötelező dolog), akkor ilyen vagyok. Egész jól: nem kell senkinek a "mindenki rossz, de én töki vagyok" történeteit hallgatni. Ennek a hátránya, hogy egy idő után olyan leszek, mint az egyik mostani svéd film főszereplője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!