Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is volt már olyan,...

Veletek is volt már olyan, hogy 1 nap senkivel sem beszéltetek? Hogy bírtátok?

Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Örültem, hogy nem kell hallgatnom mások hülyeségét. Nem a mennyiség, a minőség az, ami számít.
2016. okt. 18. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen napnak. De a kérdésre nem tudok válaszolni mert ilyen még sosem volt. De szerintem egy nap még elmenne. De ha napokat vagy heteket kéne egyedül tölteni biztos beleőrülnék.
2016. okt. 18. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam ilyen napokat beiktatni, ilyenkor csak magamra figyelek. Kifejezetten jót szokott tenni.
2016. okt. 18. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Van, hogy hónapokig nem beszélek senkivel. Rosszul bírom.
2016. okt. 18. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokszor, szinte minden nap. Nem szeretek emberekkel dumálni, gondolom ők sem velem. Én szeretem ha nem szólnak hozzám, mert ha mégis hozzámszólnak az csak kiabálás, abból meg nem kérek.
2016. okt. 18. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Épp egy ilyen napomat élem.
2016. okt. 18. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen előfordult, hogy 1 nap nem beszéltem senkivel sem. Úgy bírtam ki ezt, hogy éppen az nap más elfoglaltságom volt.
2016. okt. 18. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
engem farasztanak az emberek.szoval megvagyok nelkuluk egesz jol.csak a csaladdal valo napi beszelgetes fontos nekem.
2016. okt. 18. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a munkahelyet nem számítom (mert az egy kötelező dolog), akkor ilyen vagyok. Egész jól: nem kell senkinek a "mindenki rossz, de én töki vagyok" történeteit hallgatni. Ennek a hátránya, hogy egy idő után olyan leszek, mint az egyik mostani svéd film főszereplője...
2016. okt. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!