Miért lett ekkora divat a durva smink?
Már az alap smink is durvább lett mint ami régen bulis, alkalmi sminknek számított.
Alapozó, korrektor, púder, arckontúr, pirosító, szemhéjalap, füstös szemfesték, tus, műszempilla, szemöldök kihúzás, rúzs, szájfény stb. Kb. ennyi sminket látni a csajokon, tele van a youtube sminkes videósokkal, egyáltalán minek ennyi? Nem veszik észre hogy nem tudnak már újat mutatni? És lassan már úgy néz ki mindegyik mint egy transzvesztita. Oké van amelyik tényleg szép, vagyis csúnyább arcokon sokat javít de akkor sem ilyen a természetes arcuk, és aki szép meg szép a bőre annak minek? Olyan a fejük mintha valami 3d-s fantasy figurák lennének, természetellenes.
https://www.youtube.com/watch?v=txbFKyWdgjI
Komolyan miért jó ez a transzvesztita kinézet?
https://www.youtube.com/watch?v=6vPEyQ1n3Ys
Igen önbizalmat ad, de ez nem valóságos, az a valóság ami mögötte van, és nem viselhet az ember 0-24 vakolatot a fején. Ez csak egy maszk. Másrészt a férfiakra nézve egy iszonyat nagy igazságtalanság.
Nem értem miért nem elég egy ilyen smink pl:
Miért kell ideáig durvulni:
Köszi a lepontozást.. csak elmondtam a véleményemet, de gondoltam hogy lepontozod ha nem egyezik a tiéddel.. Amúgy meg férfiakra nézve.. Azt csinálnak az arcukkal amit akarnak. Ha meg valakinek nem tetszik keres olyat aki kevés/semmilyen sminket nem használ. Ennyi. :) Miért mindig a férfiaknak kell megfelelni?
Amúgy sem minden nő csinálja ezt sőt Magyarországon nem is látok gyakran ilyet, szóval ne aggódj nem olyan nagy probléma ez. Na de ezzel be is fejeztem mert csak lepontozást kapok a véleménykifejtésre.
"Alapból természetes fénybe iszonyat ronda, pl amikor rá süt a nap az agyonpúderezett arcra"
Az sem szebb, mikor a pasinak süt rá a dehidratált, zsíros, hatalmas, kosszal tömött pórusaira a nap sugara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!