Ti egyetértetek azzal, hogy a raszta hajú emberek mind drogosok? Vagy nektek más jön le róluk elsőre?
10-es vagyok és jogász, de nem istenítem magam. Arról a tényről írtam, hogy nagyon ritka az, ha valaki rasztahajjal orvosként vag jogászként dolgozik. A mi ügyvédi irodánkba nem veszünk fel rasztahajú embert akármennyire is érti a dolgát, és nem azért, mert mi diszkrimináljuk őket, hanem mert ha bejön az idős nénike a hagyatékával kapcsolatban intézni valamit akkor képtelen komolyan venni egy rasztahajú ügyvédet, és nem az jön le neki elsőre, hogy "húú, na az ő szakmai tudásában megbízhatok!"
Aki rasztahajat csináltat, az vállalja, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, és egyes munkahelyeken nem fogják alkalmazni.
#14 - én nem vagyok jogász, de ha ez nem előítélet, akkor mi?
- ha cigány, nem vesszük föl, mert az ügyfél szetint lop
- ha bűntetett előéletű, akkor (a bűncselekményétől függően) nem vesszük föl, mert - lop, csal, hazudik, megerőszakol, megöl
- ha migráns, nem vesszük föl, mert feleobbant
- ha tetovált, nem vesszük föl, mert csak
- ha raszta, nem vesszük föl, mert komolytalan
Értelek. Nem is rosszindulatból írtam, de mivel tényleg nem vagyok jogász, tényleg nem értem.
A raszta tényleg az a kategória, hogy két pillanat alatt megváltoztatja a haját és ugyanaz az ember marad. Az egykor elítéltnek X éve volt megváltozni és teljesen más ember lett.
Az, hogy mi van jogászéknál arra eléggé teszek. Ez a szakma a politikus mellett az egyik legmaffia közelibb valami. Én nem szeretnék jogász párt. Pláne ha ilyen jogász család, vagy politikus közeli.
Szerintem a jogászt az orvossal egy kalap alá venni nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!