Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti egyetértetek azzal, hogy a...

Ti egyetértetek azzal, hogy a raszta hajú emberek mind drogosok? Vagy nektek más jön le róluk elsőre?

Figyelt kérdés
Nekem mindig ez jut eszembe ha meglátok egy rasztát az utcán és szerintem gáz, hogy ezt reklámozzák is...
2016. okt. 16. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
én raszta vagyok, és nem drogozok :D
2016. okt. 16. 16:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10: Orvosok, jogászok közt (is) rengeteg züllött ember van. Szokjunk már erről, hogy istenítünk egy-egy szakmát.
2016. okt. 17. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
#10 az orvos az OK, hogy magas presztízsű, de ott szerintem nem számítana a raszta haj. viszont a jogász bár sok pénzt elszed az emberektől,de ettől még egy elég megvetett dolog.
2016. okt. 17. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

10-es vagyok és jogász, de nem istenítem magam. Arról a tényről írtam, hogy nagyon ritka az, ha valaki rasztahajjal orvosként vag jogászként dolgozik. A mi ügyvédi irodánkba nem veszünk fel rasztahajú embert akármennyire is érti a dolgát, és nem azért, mert mi diszkrimináljuk őket, hanem mert ha bejön az idős nénike a hagyatékával kapcsolatban intézni valamit akkor képtelen komolyan venni egy rasztahajú ügyvédet, és nem az jön le neki elsőre, hogy "húú, na az ő szakmai tudásában megbízhatok!"

Aki rasztahajat csináltat, az vállalja, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, és egyes munkahelyeken nem fogják alkalmazni.

2016. okt. 18. 10:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14 - én nem vagyok jogász, de ha ez nem előítélet, akkor mi?

- ha cigány, nem vesszük föl, mert az ügyfél szetint lop

- ha bűntetett előéletű, akkor (a bűncselekményétől függően) nem vesszük föl, mert - lop, csal, hazudik, megerőszakol, megöl

- ha migráns, nem vesszük föl, mert feleobbant

- ha tetovált, nem vesszük föl, mert csak

- ha raszta, nem vesszük föl, mert komolytalan

2016. okt. 18. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Magyarázd meg az előítéletes öregeknek, ne nekem. Ügyfelet nyilván nem akarunk veszíteni ilyen semmiség miatt, mint a jogász kinézete. A felsoroltjaid közül a büntetett előéletű és a rasztahaj nem jöhet szóba.
2016. okt. 18. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Értelek. Nem is rosszindulatból írtam, de mivel tényleg nem vagyok jogász, tényleg nem értem.

A raszta tényleg az a kategória, hogy két pillanat alatt megváltoztatja a haját és ugyanaz az ember marad. Az egykor elítéltnek X éve volt megváltozni és teljesen más ember lett.

2016. okt. 18. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy mi van jogászéknál arra eléggé teszek. Ez a szakma a politikus mellett az egyik legmaffia közelibb valami. Én nem szeretnék jogász párt. Pláne ha ilyen jogász család, vagy politikus közeli.

Szerintem a jogászt az orvossal egy kalap alá venni nonszensz.

2016. okt. 18. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:
morzsi
2017. jan. 13. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!