Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti egyetértetek azzal, hogy a...

Ti egyetértetek azzal, hogy a raszta hajú emberek mind drogosok? Vagy nektek más jön le róluk elsőre?

Figyelt kérdés
Nekem mindig ez jut eszembe ha meglátok egy rasztát az utcán és szerintem gáz, hogy ezt reklámozzák is...
2016. okt. 16. 10:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem benne van, hogy használnak valamit. Viszont, ami itt nagy különbség, hogy ezek általában nem azok a drog használók, akik miatt kialakult a rossz vélemény a drogokról. Szóval jellemzően, ahogy ők csinálják azzal nem lenne akkora baj. Attól, hogy füvezik vagy használ valami pszichedelikumot nem lesz nagy baja. MAx nem lesz az a hiper karrierista :)
2016. okt. 16. 10:27
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Van egy munkatársam akinek raszta haja van, ő életében semmilyen drogot nem használt, semmi ilyen egyéb dolgot. Inni nem iszik mert cukorbeteg. Dohányozni is csak munkahelyen meg buliba szokott. Egyébként jófej srác, karbantartó nős, és 7 hónapos terhes a felesége. 25 évesek mindketten, nem élnek rosszul, nyugodt életük van. Sokan első ránézésre leírják a srácot, pedig sokan kedvelik mert normális.
2016. okt. 16. 10:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem egy rasztahajút, aki nem drogozott, még csak nem is ivott, csak tetszett neki az a haj.

Viszont igen, azért a nagy többség füvezik. De ezzel még "nincs baj". A baj a keményebb drogokkal van, meg azzal, hogy tinik használják a bulikban, meg hogy módosítja a tudatot, vagy kinek mi van a tudat helyén.

2016. okt. 16. 10:44
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Ismerek raszta hajú embereket, egyik sem ilyen.

Ez kb. akkora marhaság, hogy mindenki alkoholista, aki rocker. Nem mondom, hogy nincs köztük, és hogy egyesekre nem jellemző ez az életmód, de ettől még nem hiszem, hogy borítékolni kéne, hogy drogozik.

Fordítva is igaz: sok emberről első ránézésre meg nem mondanád, hogy rendszeresen füvezik, vagy valami keményebbet is tol, aztán meg mégis.

2016. okt. 16. 10:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Én már rég megtanultam, hogy ne a külseje alapján ítéljek meg embereket.
2016. okt. 16. 10:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem értek vele egyet. A raszta haj egy életérzés ,ami kötelez is ùgymond arra hogy békében él önmagaddal és màsokkal. Ha valakinek az első a drog stb ami eszébe jut eme hajrol, akkor keveset tud annak eredetéröl..lényegéröl. Igen vannak akik használnak ezt azt, de reklámozni a hajjal :) bocsánat de butaság.
2016. okt. 16. 11:14
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Sose jutott eszembe ez a rasztákról.

Láttam már pár drogost és egyik sem volt raszta :)

Nekem a rasztákról csak az jut eszembe, hogy elvontak.

2016. okt. 16. 11:28
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem értettem egyet az általánosítással.
2016. okt. 16. 11:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre az jut eszembe, hogy raszta a haja.
2016. okt. 16. 12:25
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az jut eszembe először, hogy biztosan hozzá sem tud szagolni magas presztìzzsel járó munkákhoz (orvos, jogász stb.), de nem nézem le őket emiatt. Komolyan venni viszont biztosan nem tudnám őket, páromként sem tudok elképzelni egy rasztahajú pasit, de ilyen az ízlésem. :)
2016. okt. 16. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!