Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bánthat rendőr egy civilt?

Bánthat rendőr egy civilt?

Figyelt kérdés
Állítólagosan kést fogtam 2 rendőrre de ez kb nem is igaz csak a kezemben tartottam és kiabáltam hogy hagyjanak békén. Ez miatt sajnos bírósági ügy lett. A rendőrök feljelentettek mert hogy bántalmazni akartam őket. DE ez meg pont fordítva volt. Akkorát lekevert az egyik hogy a földre estem, bár többször is megütöttek, szidtak. A bíróságon nem mondtam semmit mert hát minek, úgy se nekem hittek volna. De rájöttem, hogy amit kaptam büntetést azt a semmiért kaptam, és ezzel is csak én jártam pórul. Mit tegyek hogy valahogy enyhítsem a büntetést?

2016. okt. 13. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elárulnád, mi a büntetés?
2016. okt. 13. 20:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Próbaidő, pénzbírság, pártfogó
2016. okt. 13. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor örülj, olcsón megúsztad!
2016. okt. 13. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg, ha egy hapsi késsel a kezében üvöltözne veled hogy takarodj, elhinnéd ha utólag azt mondja nem akart ő bajt? Ugye hogy nem.

Arra amúgy nem gondoltál hogyha nem húzol elő egy rohadt kést és nem állsz ellen a rendőrségnek hanem kooperálsz nem tűnsz olyannak mint akinek rejtegetni valója van?

2016. okt. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!