Igy lehetek rendőr?
Figyelt kérdés
Ha egy év próba időt kaptam a rendőrségtől egy ügy miatt, benne lesz ez a dolog az erkölcsi bizonyítvànyba?? Ha igen akkor meddig?? Valamint lehetek így rendőr ha letelik a próba idő?? Vagy hogy van ez a dolog?? Valaki tudna nekem segiteni hogy mit jelent ez a dolog... a google hazudik, van aki ezt mondja van. Van aki màst!! Okos embereket vàrok aki nem hazudik s tudja mit jelent vagy hogy van ez a dolog.... újlenyomatott vettek, megmérték hàny cm-er vagyok, lefotóztak stb. Mondjam úgy hogy àltalànos rendőrségi dolgokat csinàltak velem.... az ügyet nem írom le!!!!2016. okt. 6. 11:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem minden esélyed meg van rá.
2/3 anonim válasza:
A próbaidőt nem tüntetik fel az erkölcsiben. A jogerős bírósági ítélet viszont szerepel egy nyilvántartásban az illető neve mellett.
Amikor valaki felvételizik a rendőrséghez, katonasághoz lekérik ezeket az adatokat, tehát tudni fogják, hogy volt már ügye az illetőnek... hiába nem szerepel az erkölcsi bizonyítványban.
Rendőr tehát nem az illető! Ahogy katona sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!