Kényszer betegség vagy mi? Segitség!
Szoval az van hogy már egy jó ideje csapkodok dolgokat (kényszeresen)
Pl. A tollat nyomkodom a papirra, vagy a telefonom kijelzőjét erösen nyomogtom, vagy a számítógép egerének a gombját illetve a billentyüzet gombjait csapkodom az ujjaimmal!
Ezt mért van?? Nagyon bosszant sokszor és a szüleimet is. De ha kicsit abbahagyom aztán ujra megint elkezdem...ez mért van?? Sok stressz?? Vagy phszichologiai dolog?
Igen egyébként a sport az semmiképp nem rossz megoldás, de arra figyelj hogy ne pont olyan legyen az a sport amiben eléggé agresszió dús..én pl gyúrtam 4 évig kb ez miatt, de igazából még stresszesebb lettem egy időután.
menj el sétálni valahova néha, vagy csak simán kikapcsolódni (jó nálam ez annyi szokott lenni ,hogy elmegyek inni:D, de nem pont erre gondoltam). Tehát csináld amit eddig meg amit szeretsz,de kicsit vegyél vissza az intenzitásukból most csak egy példát mondok...játszol valamilyen játékkal pc-n akkor ne olyannal ami intenzív villóg az egész kép szét kell b**i mindent benne:D érted? tehát midnenből van egy egészséges szint szerintem valamit túlzásba vittél (velem mindig ez a baj) , vagy lehet hogy alapjában véve olyan családban nőttél fel pl apám is sík ideg mindig..én is sok mindent átvettem tőle kerüld a feszültséget.
Köszönöm a segítséget, és bevált.
Ma elmentem sétálni és mikor haza értem nem kezdtem csapkodni semmit. De egy idő után mrgint elfogom kezdeni.
Lehet hogy töbször el kellene mennem sétálni.
stressz lehet szerintem is.
sport vagy meditáció, egyéb stresszoldó technikák... keress rá! :)
Mert kialakítottad magadnak.
Neveld le magad róla.
Minden megnyilvánulás pszichológiai dolog. XD
Írj rám s segítek lenevelni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!