Mit tegyek, ha néha rámjön a "depresszió", és olyankor rossz döntések sorát hozom, éw mindent elrontok?
Normális, a kamaszkori hormonok viharai okozzák. De azért ha már a bukás is felmerül, akkor fordulj iskolapszichológushoz!
Addig meg: határozd el, hogy márpedig x időt (mondjuk fél órát legalább, vagy ilyesmi) minden nap szánsz a tanulásra, akkor is, amikor nagyon magad alatt vagy, és azt is, hogy depisen nem hozol döntéseket, csak akkor, amikor jó passzban vagy.
Köszi szépen a választ:) Jó tudni, hogy ez akkor normális. Csak nagyon rossz:( De remélem lassan elmúlik.
Amúgy jó tanuló vagyok viszonylag, szóval ez nem gond, csak amikor ilyen időszakok jönnek, becsúszik egy-egy 1-es, 2-es, és azt javíthatom egész évben. (Így mindneből csak 4-es vagyok, de szerintem még ez is jó.)
Nem döntést hozni ilyenkor viszont nehéz, ezt nem tudom, hogy kivitelezzem. Meg a baj az, hogy lemondom a találkozókat, és ezzel megbántok embereket. De én nekem ilyenkor nem megy semmiféle olyan dolog, amiben társaságban kell lennem.
Hát, azért néha megpróbálhatnád. Lehet, hogy csak elindulni nehéz, aztán közben már megjön a kedved. Talán épp attól, hogy emberek között vagy.
A négyes átlag tényleg jó, ez az időszak meg elmúlik lassacskán, kitartás! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!